30-åringen spilte første omgang i mandagens treningskamp, men måtte se Ole Kristian Rødahl sende Stjørdals-Blink i ledelsen etter kun fire minutter.

Rosenborg viste ikke kjempetendenser mot vesentlig svakere motstand mandag, men Søderlund satte inn utligningen fire minutter før pause.

Se kampen i opptak i vinduet øverst i artikkelen.

Nicklas Bendtner var på tribunen i Abrahallen, iført knalloransje lue, på grunn av problemer med overbelastning i kne og hofte, og fikk se lagkameratene sine dra i land seieren i andre omgang.

Første økte Mike Jensen til 2-1, før Pål André Helland vartet opp med en perle i lengste fra drømmeholdet på kanten av 16-meteren.

Rosenborg vant 3-1 uten å overbevise. Forrige treningskamp endte med 2-3-tap mot 3. divisjonslaget Byåsen.