Seierstørken fortsetter for Ranheim – ligger på nedrykksplass

Marcus Mehnert scoret sitt andre mål i Ranheim-trøya, men de blåkledde gikk på sitt tredje tap for sesongen og er på nedrykksplass.

Det ble nok et skuffende resultat for Ranheim og trener Svein Maalen.  Foto: Christine Schefte

OSLO-NTB: Ranheim gjorde tre endringer på laget som fikk stryk mot Sogndal (0-4). Magnus Lenes var tilbake i mål, og Sondre Langås og Adria Mateo Lopez var også inne i laget.

Ranheim startet best i hovedstaden, men det var KFUM som fikk kampens første mål etter åtte minutter. Remi-André Svindland kom seg alene med Lenes og plasserte ballen i mål.

Mehnert utlignet før 23 minutter var spilt da han fikk ballen i mål via en KFUM-forsvarer. Ranheim forsøkte og forsøkte, men KFUM tok på nytt ledelsen. Tore André Sørås banket ballen høyt og hardt og utakbart for Lenes etter at Ranheim ikke hang med på det flotte KFUM-spillet.

KFUM så ut til å øke ledelsen like etter pause, men Lenes vartet opp med en flott redning på Svindlands avslutning fra fire meter. Innbytter Filip Brattbakk med flere prøvde seg på en sluttspurt, men det lyktes ikke for de blåkledde. Mads Reginiussen headet inn reduseringen, men ble avvinket for offside.

Ranheim vant 1-0 i sesongåpningen mot Grorud, men har siden ikke fått en ny trepoenger. Neste mulighet blir hjemme mot Raufoss til tirsdag.