- Nå er det slutt på tullet. Rosenborg skal være med å kjempe om plassene på øvre halvdel av 1. divisjon. TIK skal dra nytte av at de har en god farmerklubb i byen. Både Rosenborg og TIK vil tjene på å utveksle spillere, sier Roar Husby.

Den tidligere TIK-spilleren er kaptein på årets Rosenborg-lag, som lett har spilt seg gjennom andredivisjon og er klar for opprykk til førstedivisjon. Klubben har tapt bare én kamp, og har en målforskjell på 346-72!

- Det har vært kjedelig. Det er ikke spesielt motiverende å vinne med 10-15 mål hver eneste gang, sier 31-åringen.

Nå ser han frem mot førstedivisjonsspill. Eliteserien for eldre juniorer vil bli lagt ned etter årets sesong. Det betyr at byens nest beste spillere vil få et utmerket tilbud i 1. divisjon.

- Laget kommer til å bli en miks av motiverte unggutter og erfarne spillere. I tillegg får vi Lasse Beckman som trener. Han kommer til å kreve seriøsitet og hardt arbeid fra spillerne, sier Husby, som var med på å vinne seriegull for TIK i 1992.

Lasse Beckman er i dag sponsorsjef i TIK. Mest kjent er han som engasjert trener både for TIK og andre norske eliteserielag. 62-åringen har holdt på ishockey siden 1953, og gleder seg til å ta fatt som trener igjen.

- Det er tre år siden sist jeg trente et lag. Jeg er fortsatt motivert for å trene hockeylag. Dessuten har jeg tro på et tettere samarbeid mellom Rosenborg og TIK, sier han.

Lasse Beckman vil starte oppkjøringen til sesongen allerede i april, og forventer at spillerne følger opp.

- Jeg kan love at de skal få nok trening, og jeg forventer at de som skal satse, gjør det. Enten er de med, eller så er de ikke, er meldingen fra nytreneren.

PS!

Suverene. Disse erfarne spillerne har spilt seg gjennom 2. divisjon, ved å knuse det som er av motstandere. Bare en kamp har laget tapt, men nå venter tøffere utfordringer i 1. divisjon. Fra venstre ser vi Lars Kulvik, Ingar Isaksson, Frode Lilleberg, Tom W. Trana og Roar Husby..

Suverene. Disse erfarne spillerne har spilt seg gjennom 2. divisjon, ved å knuse det som er av motstandere. Bare en kamp har laget tapt, men nå venter tøffere utfordringer i 1. divisjon. Fra venstre ser vi Lars Kulvik, Ingar Isaksson, Frode Lilleberg, Tom W. Trana og Roar Husby. .