Evensen vant igjen

Andreas Evensen vant på teknisk knockout i 2. runde mot ungareren Mihaily Telekfi i et stevne i Tammerfors fredag kveld.

Saken oppdateres.

- En grei gjennomkjøring. Jeg kom greit i gang, og da var det bare kjøre på, forteller Evensen til adressa.noDermed har Melhus-bokseren vunnet 11 av sine proffkamper. Dommeren stoppet kampen i slutten av 2.runde.Da hadde Evensen gjort sitt til at dommeren ikke så noen grunn til at ungareren skulle få mer juling.- En grei- For Andreas er dette veldig god matching, selv om det var over etter 2 runder. Motstanderen har gitt mange gode folk trøbbel før, så selv om dette i utgangspunktet var en kamp vi skulle vinne kan man aldri si aldri i proffboksing, sier trener Helge Wærøy.For to måneder siden vant Evensen også på teknisk knockout, da i femte runde over den sterke italieneren Gianpiero Contestabile.

 
På forsiden nå