«Klubben i mitt hjerte» for andre år på rad

100 000 kroner er en bonus – en sterkere klubbfølelse og gleden av å slå RBK, er den største premien for Charlottenlund Sportsklubb.

Hjerteklubben: Håndballjentene i Charlottenlund sportsklubb er fornøyd over egen innsats. For andre på rad er de med på å vinne «Klubben i mitt hjerte» sammen med Daglig leder Kjetil Hansen og klubbleder Are Vinsnes. Til venstre banksjef Bjørn Tilset i Nordea og prosjektleder Jannicke Sand Aspen i Norges idrettsforbund. 

Saken oppdateres.

For andre år på rad vant Charlottenlund sportsklubb konkurransen «Klubben i mitt hjerte», foran storklubber som Rosenborg og Brann.

Klubbleder Are Vinsnes og daglig leder Kjetil Hansen i Charlottenlund sportsklubb hadde aldri trodd de skulle ta imot en sjekk på 100 000 kroner to år på rad, men torsdag kveld ble de overrakt både diplom og sjekk i klubbhuset, mens spreke håndballjenter fikk det til å ljome i hallen vegg i vegg.

- Det er en ekstra pokal å slå RBK, det gjør oss ekstra stolte. Det er artig å se hvordan både foreldre og barn engasjerer seg for å gjøre det som skal til, sier Vinsnes. Klubben har hengt opp plakater og mobilisert stemmer via sosiale medier for å hevde seg i konkurransen. Ifølge Dagbladet kom det inn over 250 000 stemmer fordelt på over 4600 ulike klubber.

Tre breddeklubber var blant de fire beste i konkurransen, men Charlottenlund sportsklubb var klubben som til slutt endte opp med flest stemmer.

- Inkluderer både barn og voksne

Det er tolvte året konkurransen arrangeres i regi av Norges idrettsforbund, Nordea, Dagbladet og P4. I løpet av kampanjen deles det ut 30 premier på 10 000 kroner og en hovedpremiere på 100 000 kroner. Formålet med prosjektet er å synliggjøre engasjementet og tilhørigheten idrettsklubber rundt om i landet skaper i sine lokalmiljø.

Prosjektleder for «Klubben i mitt hjerte», Jannicke Sand Aspen, i Norges idrettsforbund synes det er morsomt å komme tilbake til Trondheim for å se hva Charlottenlund sportsklubb har gjort siden forrige prisutdeling.

Charlottenlund sportsklubb har Trøndelags eneste fotballag for barn med psykisk utviklingshemming. Laget har slitt med rekretering, men nå håper de at ny giv, ny cageballhall, og et økende behov for fritidsaktiviteter for denne gruppen, skal få flere barn på trening. (PLUSS)

- Det er en ekstremt inkluderende klubb som har et konsept som favner så mye, både aktiviteter og sosiale aspekter. De tenker et hakk lengre enn det veldig mange andre klubber gjør, sier Sand Aspen som er imponert over at klubben har tilbud for både barn og ungdom, men også for voksne og eldre.

- «Klubben i mitt hjerte» er en mobiliseringskonkurranse, er det rettferdig?

- Ja, det er Charlottenlund sportsklubb et bevis på. De slår store klubber som RBK og Brann. Du har mulighet til å vinne selv om du tilhører en liten klubb.

Bygger nytt treningsrom

Da klubben vant i fjor gikk pengene blant annet til mål og til et rom som skal brukes til sirkeltrening. Med nye 100 000 kroner kan klubben fullføre treningsrommet og i tillegg skal medlemmene være med på å bestemme hva resten av pengene skal gå til.

Idrettsklubbene i Sør-Trøndelag har blitt hardt rammet av avkorting i momskompensasjonen, blant dem er også Charlottenlund sportsklubb. (PLUSS)

- Pengene hjelper oss til å realisere noen målsettinger og til å legge enda bedre til rette for våre medlemmer. Men det beste er at konkurransen er med på å bedre klubbfølelsen, og vi kommer sikkert til å kjempe i toppen neste år også, sier Vinsnes som tror klubbens sterke tilknytning til skolene i nærheten, har mye å si for det gode miljøet.

- Folk er glade i klubben. Det er lett å få med frivillige, og det er utrolig viktig, sier han.

Storfornøyde ledere: Daglig leder Kjetil Hansen og klubbleder Are Vinsnes i Charlottenlund sportsklubb har sammen med medlemmer, barn, foreldre og venner klart å vinne konkurransen «Klubben i mitt hjerte» for andre år på rad. 

Storfornøyde ledere: Daglig leder Kjetil Hansen og klubbleder Are Vinsnes i Charlottenlund sportsklubb har sammen med medlemmer, barn, foreldre og venner klart å vinne konkurransen «Klubben i mitt hjerte» for andre år på rad. 

På forsiden nå