Leeds nærmer seg etterlengtet Premier League-retur med ny seier

Serieleder Leeds tok tre viktige poeng med 1-0-seier borte mot Swansea i mesterskapsserien søndag i kampen for direkte opprykk til Premier League.

Saken oppdateres.

Marcelo Bielsas mannskap slet med finne nettmaskene i den walisiske byen, men gikk seirende av banen etter mål fra Pablo Hernández like før slutt.

Gjestene kunne samtidig scoret tidligere. Leeds-spiss Patrick Bamford fikk fyrt av et skudd fra 16 meter etter at halvtimen var spilt, men Freddie Woodman hadde ingen problemer med å hindre bortelaget i å ta føringen.

Etter 65 minutter sendte Hernández en nydelig ball inn i feltet, som Jack Harrison stusset videre til Bamford. Spissen stupheadet ballen mot mål og tvang fram en fantastisk redning av Woodman.

Bortelaget fikk belønning for det høye presset like før slutt, da Hernandez ga Leeds tre poeng i det 89. minutt. Kampen endte 1-0 i Leeds´ favør.

Etter 14 år i den engelske toppligaen rykket Leeds ned til mesterskapsserien i 2004. Med tre kamper igjen av sesongen, er det like før den tidligere storklubben blir å se i Premier League igjen.

Leeds topper tabellen med 84 poeng. West Bromwich ligger hakk i hæl med 81 poeng, etterfulgt av Brentford med 78 poeng.

(©NTB)

På forsiden nå