Anders Trondsen klar for Trabzonspor – skrev fireårskontrakt

Rosenborg bekrefter lørdag at Anders Trondsen, en av RBKs beste denne sesongen, blir solgt til den tyrkiske klubben Trabzonspor.

Saken oppdateres.

Der blir han lagkamerat med tidligere Rosenborg-spiller Alexander Sørloth, iallfall fram til Sørloth eventuelt bytter klubb i sommer. RBK skriver på sine hjemmesider at trønderne er enig med Trabzonspor om overgangssummen for Trondsen.

– Anders har gjort en veldig god jobb for Rosenborg gjennom flere år. Vi ønsker han lykke til i Tyrkia, sier sportslig leder Micke Dorsin til rbk.no.

Trondsen står med 102 kamper i RBK-trøya etter overgangen fra Sarpsborg. Han reiser ikke rett til Tyrkia, men er derimot med i troppen som møter Sarpsborg søndag kveld.

Denne sesongen har midtbanespilleren blitt flyttet ned på venstreback, en posisjon han tidligere har vært lite lysten til å spille i. Likevel har han vært en av Rosenborgs beste i en sesongstart som ikke har gått på skinner.

Ifølge Twitter-kontoen til Trabzonspor har Trondsen skrevet en fireårskontrakt med den tyrkiske klubben. Klubben ble nummer to i den tyrkiske serien sist sesong, og tok cupgullet.

(©NTB)

På forsiden nå