Hege Riise gir seg som trener i LSK Kvinner

Hege Riise er ferdig som trener i toppserieklubben LSK og går trolig over i rollen som utviklingssjef. Assistent Knut Slatleim tar over trenerjobben.

Saken oppdateres.

Det melder Romerikes Blad.

Søndagens sesongavslutning mot Lyn, mesterligakampene mot Minsk og cupfinalen mot Vålerenga blir Riises siste som trener i LSK. Hun har tatt klubben til enorm sportslig suksess de siste årene.

– Målet mitt er ikke å holde meg helt unna. Jeg skal være med på et annet plan, uten å ha hovedansvaret for hverdagen. Jeg skal ikke bli helt borte. Jeg kommer til å være en ressurs, detaljene er ikke helt spikret, men jeg kommer til å være med en del, sier Riise til Romerikes Blad.

Assistent Knut Slatleim, som har hovedtrenerfaring fra Kolbotn, tar over som LSK-trener, og har skrevet en ettårskontrakt.

(©NTB)

På forsiden nå