Ramos må vente på PSG-debuten – ny skade for spanjolen

Sergio Ramos har fått en skade i leggen og går glipp av Paris Saint-Germains serieåpning mot Lille i den franske supercupen søndag.

Saken oppdateres.

Det bekrefter PSG ifølge nyhetsbyrået AFP.

Dermed får ikke Ramos sin offisielle debut for PSG mot forrige sesongs overraskende serievinner Lille i Tel Aviv.

Ramos ble klar for den franske storklubben i sommer etter at kontrakten hans med Real Madrid gikk ut. 35-åringen slet med skader gjennom hele forrige sesong og ble overraskende utelatt fra Spanias EM-tropp i sommer.

Den tidligere VM- og EM-vinneren signerte en toårskontrakt med PSG, som satser hardt på å revansjere svake resultater forrige sesong. I tillegg til å bli nummer to i ligaen, røk mesterligahåpet i semifinalen mot Manchester City.

I tillegg til Ramos har Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi og Georginio Wijnaldum blitt hentet inn som forsterkninger. Fredag forlenget klubben også kontrakten til stjernemanager Mauricio Pochettino, som tok over for Thomas Tuchel i januar i år.

Første kamp for PSG i Ligue 1 er mot nyopprykkede Troyes lørdag 7. august.

(©NTB)

På forsiden nå