LSK hentet svensk midtstopper

Midtstopperen Tom Pettersson (31) er klar for Lillestrøm. Han kommer fra spill i nordamerikanske MLS.

Saken oppdateres.

Den rutinerte forsvarsspilleren har erfaring fra IFK Göteborg og Östersund, og han har undertegnet en kontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen. Sportssjef Simon Mesfin i LSK sier at han er veldig fornøyd med å få Pettersson inn i stallen.

– Det er en spiller vi har jobbet med siden i vinter. Da endte det med at det ikke var mulig å få løst situasjonen i Cincinnati. Han spilte fast i fjorårssesongen, men så visste vi at det ville åpne seg muligheter denne sommeren. Han er en venstrebeint midtstopper med erfaring, og han tilfører oss akkurat det vi har søkt etter, sier Mesfin til klubbens nettsted.

Pettersson har fått med seg at Lillestrøm har gjort det bra den siste tiden. Laget klatret nylig til 3.-plass på eliteserietabellen.

– Jeg har sett to av de siste kampene, og det ser ut til å være et veldig harmonisk lag der alle drar i samme retning. Nå er det bare å kjøre på, sier 31-åringen.

(©NTB)

På forsiden nå