Thorsby på banen igjen – måtte tåle stortap hjemme

Morten Thorsby har ristet av seg lårskaden og spilte fra start da Sampdoria tok imot Napoli i Serie A torsdag. Det endte med et stygt 0-4-tap.

Saken oppdateres.

Noen uker før den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Tyrkia så det bekymringsfullt ut da den norske midtbanekrigeren haltet av banen med skade i helgens serierunde, men det ble ikke noe skadeopphold.

Fire dager etter 3-0-seieren over Empoli var Thorsby med fra start igjen, men denne gang måtte laget finne seg i å få juling.

Victor Osimhen ga gjestene ledelsen før det var spilt ti minutter, og Fabián Ruiz doblet før pause. Osimhen og Piotr Zielinski økte ytterligere det første kvarteret av 2. omgang og sørget for en storseier for Napoli, som er på tabelltopp uten poengtap etter fem serierunder.

Thorsby ble byttet ut med landsmannen Kristoffer Askildsen 20 minutter før slutt.

(©NTB)

På forsiden nå