Vipers henter spansk talent (19)

Kristiansand Vipers henter den spanske landslagsspilleren Lysa Tchaptchet. Linjespilleren er klar for kamp mot CSKA Moskva lørdag.

Saken oppdateres.

Den 190 centimeter høye 19-åringen representerte Spania i håndball-EM i fjor. Hun har spilt for Elche siden 2017 og var med på dobbelttriumfen da klubben vant serien og cupen i fjor.

– Det er viktig å huske på at Lysa kun er 19 år gammel. Hun har vært innom det spanske landslaget, men hun er urutinert og trenger nok litt tid på å finne seg til rette i ny liga og i Champions League, sier Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad til klubbens nettside.

Han mener nysigneringen er en toveisspiller, som spesielt utmerker seg i forsvar.

– For oss var det viktig å få inn en linjespiller da Ana Debelic har vært vårt eneste alternativ i lang tid, og vi har vært veldig sårbare på den plassen. Nå handler alt om å få spilt Lysa inn i laget og i systemene våre, sier Gjekstad.

(©NTB)

På forsiden nå