Overtidsdrama da Strandbergs Serie A-klubb tok viktig seier

Stefan Strandberg og hans Salernitana tok en trepoenger som kan bli livsviktig i kampen om å berge plassen i Serie A. Avgjørelsen kom fem minutter på overtid.

Saken oppdateres.

Da fikk Andrea Schiavone en gavepakke fra Venezia-keeper Sergio Romero, som mistet ballen. Schiavone utnyttet det og sikret Salernitana en 2-1-seier i bunnkampen.

Den gjør at Salernitana klatrer fra siste til nest sisteplass på tabellen. Opp til Spezia på trygg grunn er det bare ett poeng.

Det så stygt ut for Strandbergs lag da Mattia Aramu dukket opp umarkert i feltet og satte inn 1-0 etter 14 minutter. Den norske forsvarsspilleren var ikke direkte involvert i målet.

I andre omgang kriget Salernitana seg tilbake da den tidligere stjernen Franck Ribery spilte fri Federico Bonazzoli, som enkelt satte inn utligningen etter en times spill. Ribery står nå med målgivende i to kamper på rad for første gang siden 2017, da han var i Bayern München, skriver Sky Italia.

Kort tid senere fikk Venezias lånesoldat fra Chelsea, Ethan Ampadu, sitt andre gule kort og ble sendt i dusjen. Så falt avgjørelsen langt ut i overtiden.


(©NTB)

På forsiden nå