7
7 A. Østerud
7 Andreas Østerud
Innbyttere: Petter Eichler Jensen, Nicolai Fremstad, Adrian Hansen, Oliver Rotihaug, Jan Inge Lynum, Oskar Sangnes, Kodjo Somesi, Erlend Hustad
Hei og velkommen til cupens tredje runde og oppgjøret mellom Ranheim og Raufoss! Kampen i kveld går mellom to divisjonsrivaler som kjenner hverandre godt.
På de ti siste møtene er det Ranheim som har hatt det tydelige overtaket. Seks seire, tre uavgjorte og ett tap er fasiten. Den ene Raufoss-seieren kom imidlertid i den siste matchen mellom lagene, her på Extra Arena i september i fjor, en kamp som endte 1-3.
Ranheim har hatt en enkel reise til dette oppgjøret, etter å ha slått ut Tiller 3-0 og Melhus 5-1 på veien til den tredje runden i cupen.
Gjestene Raufoss tok seg også enkelt forbi Skreia 8-0 i første runde, før Skeid ble beseiret 2-1 i en jevnere batalje i runden før denne.
Sola skinner over Ranheimsfjæra, det er 20(!) grader i lufta, publikum har begynt å sive inn på stadion og alt ligger rette for en cupfest i den østlige delen av Trondheim på selveste arbeidernes dag, som har lange tradisjoner på disse trakter.
Marius Hansen Grøtta er kveldens dommer. Runar Langseth og Martin Sørensen Kristiansen løper med hvert sitt flagg, mens Robert Eggen holder stand i teknisk sone.
Lagene er ute på kunstgresset og vi er få strakser unna avspark i fjæra!
Kampstart
1' Hjørnespark til Raufoss
5' Frenderup er litt på halvdistanse på et Ørsahl-innlegg og Østerud smetter i mellom. Får imidlertid ikke presset ut en ren avslutning, spissen. Men det kunne fort blitt farlig!
6' Østerud klarer nesten å finte seg gjennom Ranheim-forsvaret. Friskest start fra bortelaget så langt i fjæra.
9' Ampofo prøver å komme seg rundt på høyre, men Røsten står støtt imot.
9' Hjørnespark til Raufoss
11' Frispark til Ranheim
15' Hay prøver på en crossball over til Ampofo, men den går istedet inn til Frenderup.
22' Hjørnespark til Ranheim
26' Gangstad finner Solli med en crossball. Høyrevingen makter imidlertid bare å miste ballen utover dødlinja.
26' Frispark til Ranheim
28' Frispark til Ranheim
29' Lite av betydning å rapportere om så langt, idet vi runder en halvtime spilt. Spillet sitter ikke spesielt godt for noen av lagene i øyeblikket.
30' Frispark til Ranheim
32' Hjørnespark til Ranheim
35' Wenaas drar av noen raske finter på venstrekanten, men det renner ut i ingenting.
35' Hjørnespark til Raufoss
37' Frispark til Raufoss
38' Mål for Raufoss, Eduards Emsis scorer!
40' Da fikk vi altså scoring på kampens første sjanse. Lite annet som har minnet om en målsjanse før dette.
41' Frispark til Ranheim
41' Gult kort til Kristoffer Hay på Raufoss
45'
45' Frispark til Raufoss
45' Pause
Pause på Extra Arena. Raufoss leder 1-0 etter en scoring av Emsis i det 39. minutt. Både før og etter det kan vel egentlig dette oppgjøret best beskrives som et aldri så lite gjesp. Ingen skikkelige sjanser å berette om til noen av lagene, og kampen har et aldri så lite treningskamp-preg over seg så langt.
45' 2. omgang
46' Straffe til Ranheim!
47' Mål til Ranheim! Gustav Busch Trend Mogensen scorer på straffe!
48' Ampofo drar seg inn fra venstre og avslutter. Det ender i et innkast for Ranheim!
48' Hjørnespark til Raufoss
50' Frispark til Raufoss
51' Frispark til Raufoss
53' Frispark til Raufoss
57' Tørset Johnsen prøver seg fra distanse, men forsøket er ufarlig.
58' Frispark til Ranheim
58' Hjørnespark til Ranheim
59' Frispark til Raufoss
61' Frispark til Ranheim
62' Spillerbytte Ranheim - John Hou Sæter går på, John Hou Sæter går av
62' Spillerbytte Ranheim - Oliver Holden går på, Oliver Holden går av
62' Spillerbytte Ranheim - Dennis Gaustad går på, Dennis Gaustad går av
65' Ranheim prøver å rulle opp på venstre. Mogensen legger til slutt tilbake til Emilsen, som skyter svakt utenfor.
65' Spillerbytte Raufoss - Adrian Hansen går på, Adrian Hansen går av
65' Spillerbytte Raufoss - Oliver Rotihaug går på, Oliver Rotihaug går av
65' Spillerbytte Raufoss - Nicolai Fremstad går på, Nicolai Fremstad går av
65' Gult kort til Marius Svanberg Alm på Raufoss
66' Frispark til Ranheim
66' Wenaas avslutter utenfor.
68' Frispark til Raufoss
70' Haruna avslutter et Raufoss angrep ved å skyte over.
72'
74'
74' Spillerbytte Raufoss - Jan Inge Lynum går på, Jan Inge Lynum går av
75' Frenderup feilberegner spretten på en ball i feltet og går over ende etter en liten kontakt med Ampofo. Dommer blåser frispark, til Raufoss-benkens voldsomme frustrasjon.
75' Ranheim holder på å rote det til bakover for seg selv. Røsten får imidlertid blokkert til corner.
75' Hjørnespark til Raufoss
76' Straffe til Raufoss!
76' Mål for Raufoss, Andreas Østerud scorer!
77' Gult kort til Nicklas Frenderup på Ranheim
78'
79' Spillerbytte Ranheim - Jakob Tromsdal går på, Jakob Tromsdal går av
79' Spillerbytte Raufoss - Kodjo Somesi går på, Kodjo Somesi går av
81' Wenaas skaffer Ranheim et hjørnespark.
81' Hjørnespark til Ranheim
82' Hjørnespark til Ranheim
87'
88' Frispark til Raufoss
88' Spillerbytte Ranheim - Erik Tønne går på, Erik Tønne går av
89' Hjørnespark til Ranheim
90' 725 tilskuere har funnet veien til Extra Arena i kveld.
90' Frispark til Raufoss
90' Gjestene tar seg god tid nå.
90' Gult kort til Victor Fors på Raufoss
90' Frispark til Ranheim
90'
90' Gult kort til James Ampofo på Raufoss
90' Hjørnespark til Ranheim