Det bekrefter den saudiarabiske klubben på Twitter. Prislappen på venstrevingen skal være på 30 millioner euro, som er rundt det samme som Liverpool fikk i fjor.

Mané skal ifølge flere medier ha blitt lovet en årslønn på opp mot 450 millioner kroner av saudiaraberne.

Han ble en stor suksess under Jürgen Klopp etter at han ankom klubben i 2016, og har vært delaktig i seriegullet i 2019/2020 og var med å løfte Champions League-trofeet med klubben i 2019.

Senegaleseren kom fra Liverpool til Bayern München i fjor sommer, men fikk ikke mer enn en sesong i den tyske storklubben. Det til tross for at kontrakten han skrev under på var ut 2025.

Oppholdet inneholdt dramatikk, etter at det ble rapportert om at Mané hadde slått til lagkamerat Leroy Sané i garderoben. Han ble bøtelagt for hendelsen. 31-åringen fikk senere beskjed om at han ikke fikk fortsette hos den regjerende seriemesteren i Tyskland.

– Å forlate Bayern gjør vondt. Jeg skulle ønske det fikk en annen ende. Jeg vet at jeg kunne hjulpet laget denne sesongen, og jeg ville bevise det til alle. Men uansett ønsker jeg klubben og supporterne alt det beste i fremtiden, sa Mané til Sky Germany etter at det ble kjent at han ikke fikk fortsette i den tyske klubben.

Trener Thomas Tuchel innrømmer også at han ikke er fornøyd med måten spilleren forlater klubben, men at det er for det beste for begge parter.

– Jeg forstår at han er såret. Jeg er heller ikke glad for dette. Vi fikk ikke nådd det fulle potensialet, og det er mitt ansvar, sa Tuchel.

På 38 kamper scoret han tolv mål og fikk seks målgivende.

Al Nassr har i tillegg til Cristiano Ronaldo sikret seg Seko Fofana, Marcelo Brozovic og Alex Telles.