BÆRUM: Lillestrøm-Røa 2-0

Stillingen var fortsatt 0-0 da Lene Mykjåland gikk inn i en duell etter 72 minutters spill i cupfinalen mellom LSK Kvinner og Røa i Telenor Arena.

Det så ut som om Lene Mykjåland fikk seg en vridning i kneet. Hun lå nede med tydelige smerter, og ble etter hvert båret av banen. Før hun måtte ut med skaden, hadde hun ett skudd i tverrliggeren.

Etter noen minutter i garderoben kom Mykjåland hinkende tilbake, og satte seg på benken til LSK. TV-bildene viste en gråtende Mykjåland, i det som er hennes siste kamp i Norge.

Senere vant Lillestrøm cupfinalen for tredje år på rad etter mål av Sherida Spitse og Isabell Herlovsen i ekstraomgager. Dermed kan midtbanespilleren fra Kristiansand trøste seg med at det ble gull tross smertene og skaden.

Overgang til europeisk storklubb?

29-åringen annonserte i sommer at årets sesong er hennes siste. Siden har hun fått et tilbud om å fortsette karrieren i den franske storklubben PSG. Dermed er det usikkert om hun legger opp likevel, men uansett er det siste kamp i norsk fotball.

Mykjåland i stort intervju før siste kamp:

— Akkurat den situasjonen står litt på stedet hvil nå. Vi holder på med konkrete detaljer rundt kontrakten. Hvis alt ordner seg, er det aktuelt. Men jeg er glad jeg ikke har fått noe frist eller noe ennå, for jeg har motstridende følelser og tanker. Samtidig føler jeg at dette er en unik mulighet, sa Mykjåland til Fædrelandsvennen torsdag.

Ukjent omfang

Omfanget av skaden til Mykjåland er ennå uviss.

Dette er tredje året på rad Mykjåland og Lillestrøm vinner både cupen og serien i samme sesong. Det har aldri skjedd et norsk fotballag før. Kristiansanderen ble kåret til årets spiller tidligere denne i høst.

Fædrelandsvennen kommer tilbake med mer etter kampslutt i Telenor Arena.