Zlatko Tripic jublet hemningsløst da han fullførte Vikings snuoperasjon og satte inn 3–2 på overtid.

Men så vartet Mikael Norø Ingebrigtsen opp med en perlescoring av de sjeldne – kort tid etter at Odd hadde blitt redusert til ti spillere.

– Det er helt magisk, egentlig, sier Ingebrigtsen til TV 2.

– Det var en følelsesmessig berg-og-dal-bane gjennom hele kampen, sier Odd-trener Kenneth Dokken til TV 2.

BANG: Her har Mikael Norø Ingebrigtsen limt inn et drømmeskudd bak Viking-keeper Patrik Gunnarsson. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Minutter senere var stemningen en helt annen. Viking lå under helt til det var fem minutter igjen av ordinær tid, men snudde kampen med to scoringer i sluttminuttene.

Fem minutter før full tid satte innbytter Peter Christiansen inn utligningsmålet etter en liten kanonade mot Odd-målet.

Og drøyt tre minutter på overtid satte Zlatko Tripic inn det han trodde var seiersmålet for Viking.

– Alt blodet forsvant ned i anklene, sier Dokken.

ELLEVILL JUBEL: Zlatko Tripic satte inn 3–2 på overtid. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Lars-Jørgen Salvesen gjorde et godt forarbeid og serverte ballen foran mål, før Viking-kapteinen satte ballen i mål.

Men i kampens 96. minutt dro altså Ingebrigtsen opp med et vanvittig skudd.

Viking tok ledelsen i kampen ved Harald Nilsen Tangen, men Odd-spiller Tobias Svendsen scoret to ganger i løpet av fem minutter og snudde kampen.

– Jeg kjente meg fin i dag. Det var fint da jeg fikk det første målet og man kjenner på at man får litt troen. Det var deilig at det løsnet, sier Svendsen til TV 2.

Så scoret altså Viking to ganger, før kampen hadde nok et dramatisk kapittel.

De fleste trodde kampen var avgjort da Odd-spiller Mihajlo Ivancevic ble utvist med sitt andre gult kort. Men så hamret Mikael Norø Ingebrigtsen ballen opp i vinkelen.

Viking blir dermed stående med kun én seier på fem kamper i Eliteserien, mens Odd står med åtte poeng på seks kamper.