– Det var en veldig viktig seier. Folk forventer at vi skal spasere gjennom turneringen, men det skjer ikke. Fotball er en konkurranse der alle kan slå alle, sier Klopp til LFCTV

For Liverpool kom tregt i gang, men det var kanskje ikke så rart da Jürgen Klopp byttet ut hele elleveren som vant 3–1 mot Wolverhampton i helgen.

I løpet av åtte minutter snudde imidlertid Liverpool kampen.

Først utlignet Darwin Núñez fra straffemerket. Deretter avsluttet Luis Diaz en strålende Liverpool-kontring ved å banke inn 2–1 fra kort hold.

Se høydepunktene øverst i saken.

Senere kom Mohamed Salah inn fra benken og punkterte kampen. Dermed åpner Liverpool gruppespillet i Europa League med en 3–1-seier.

Seieren markerer en aldri så liten milepæl for Klopp. Dette er nemlig hans 50. seier i en europeisk turnering som Liverpool-manager. Ingen manager står med flere seirer for scouserne i Europa.

– Vi gjorde 11 forandringer på laget. Det er mitt ansvar dersom det ikke fungerer. Guttene spilte bra og jeg er skikkelig fornøyd. Virkelig fornøyd, faktisk, gjentar Klopp.

Se kontringen som ga 2–1-målet her.

På grunn av de mange utskiftningene var det ikke så rart at det offensive maskineriet til Liverpool trøblet og gikk av målløse i førsteomgang.

Nevnte Nunez burde riktignok ha scoret ti minutter før pause, men avslutningen fra kloss hold ble reddet av LASK-keeper Tobias Lawal.

REAKSJONSSTERK: Her redder Tobias Lawal avslutningen til Darwin Núñez. Foto: Nick Potts / Pa Photos / NTB

I stedet var det østerrikerne som kunne gå til pause på 1–0. Det skjedde etter svake markeringer hos Liverpool på dødball.

På et innøvd cornertrekk var det nemlig ingen som plukket opp Florian Flecker like utenfor sekstenmeteren. Vingbacken tok ned ballen, la den godt til rette, før han smelte den i mål fra cirka 18 meter.

Heldigvis for Liverpool ble ikke markeringssvikten utslagsgivende. Det sørget scoringene til Darwin Núñez og Luis Diaz for.

To minutter før slutt punkterte Mohamed Salah kampen da han fintet seg forbi en motspiller, før han satte ballen mellom beina på keeper og i mål. Nunez sto bak den målgivende pasningen.

Dermed åpner Liverpool gruppespillet med tre poeng. Det endte 1–1 mellom Union Saint-Gilloise og Toulouse, dermed topper Liverpool gruppen.

PS: Liverpool-midtbanespiller Ryan Gravenberch haltet av kvarteret før slutt, men det skyldtes bare en krampe.