På spørsmål om hvem Solskjær håper å bli trukket mot i neste runde av sluttspillet i Europa League, var svaret klart:

– Selvfølgelig mitt tidligere lag. Det var en fantastisk forestilling. Det er helt utrolig å vinne borte mot Hoffenheim i februar, sier Solskjær på en pressekonferanse etter kampen ifølge TV 2.

Molde hadde allerede tatt seg videre til åttedelsfinalen noen minutter før Manchester Uniteds kamp startet. To mål fra Eirik Ulland Andersen gjorde at Molde vant 2–0 i Hoffenheim og dermed 5–3 sammenlagt.

– Jeg snakket med Erling (Moe, Molde-trener) i morges, og vi hadde en fin, liten samtale. De hadde mange skader og suspensjoner, så 2-0 der må være den største prestasjonen denne runden, sier Solskjær.

Molde-trener Erling Moe er også åpen for et oppgjør mellom Manchester United og Molde.

– Vi får se om det kan bli et artig oppgjør mot Ole Gunnar. Det hadde vært «storsveis». Men vi vil selvfølgelig møte et lag vi kan fighte mot over to kamper, sier Moe til VG.

HÅPER PÅ MOLDE-MØTE: Ole Gunnar Solskjær under torsdagens kamp mot Real Sociedad. Foto: PETER POWELL / EPA

Manchester United hadde en ball i mål i løpet av torsdagens kamp mot Real Sociedad, men scoringen ble korrekt annullert.

Victor Lindelöf hoppet nemlig med kneet inn i Real Sociedads Jon Bautista i forkant av at Axel Tuanzebe stanget inn ballen etter et hjørnespark. Målet ville vært 23 år gamle Tuanzebes første mål for Manchester United.

– Det er jo et overfall. Det er sikkert ikke med vilje, men det blir en kjempestygg takling, sier den svenske Discovery-kommentatoren Petter Barling ifølge Aftonbladet.

Lindelöf traff Bautista i ansiktet og målet ble annullert etter at VAR fikk studert situasjonen og istedenfor mål til Manchester United, ble det et frispark til Real Sociedad og gult kort til svensken.

– Det var skuffende å se at det ble annullert. Det er en drøm å score her for United. Det ville vært strålende, men det gikk ikke i dag, sier Tuanzebe etter kampen til UEFA.

Det gjorde likevel lite for Ole Gunnar Solskjærs menn, som enkelt tok seg videre til åttedelsfinalen i Europa League.

ANNULLERT: Victor Lindelöf traff Jon Bautista i ansiktet med kneet. Foto: PHIL NOBLE / X01988

Manchester United hadde langt på vei sikret avansementet til åttedelsfinalen i Europa League med en 4–0-seier i den første kampen mot Real Sociedad.

Ole Gunnar Solskjær valgte likevel å starte med blant andre Bruno Fernandes hjemme på Old Trafford, i det som ble en ganske så begivenhetsrik kamp.

Mikel Oyarzabal fikk muligheten til å sende Real Sociedad i ledelsen fra straffemerket etter tolv minutter, men skjøt over målet.

Bruno Fernandes – som spilte den første omgangen – skjøt i tverrliggeren før pause og etter pause var det Real Sociedads midtstopper Modibo Sagnan som måtte se at tverrliggeren sto i veien.

Begge lag gjorde tre bytter i pausen og blant dem som kom inn var Axel Tuanzebe.

Forsvarsspilleren trodde han sendte Manchester United i ledelsen etter en drøy times spill på et hjørnespark, men målet ble korrekt annullert etter at VAR grep inn.

Den siste halvtimen ble preget av lavt tempo og et Manchester United-lag som naturligvis ikke trengte å risikere mye fremover og kampen ebbet ut med 0–0.