JERV — NEST-SOTRA 3-0

GRIMSTAD (fvn.no): Vertene tok føringen på kampen i Grimstad. Laget skapte noen halvsjanser det første kvartet og fikk betalt etter 14 minutter. Venstreback Henrik Robstad fikk tid og rom til å sikte fra drøye 20 meter. Kristiansanderen fikk fulltreffer og ballen suste inn i nettmaskene bak keeper Øystein Øvretveit.

Dennis Antwi og Glenn Andersen var begge nære ved å øke til 2-0 før pause. Nærmest av dem var Andersen som kom så nærme det er mulig å komme. Veteranen stanget et hjørnespark fra Jan Jenssen i tverrliggeren.

2-0 skulle likevel komme. Et kvarter ut i andre omgang steg Alexander Lind til værs på en corner. Spissen traff ballen godt og sendte den i mål. Samme mann var nærme å sette inn 3-0 etter fint forarbeid av Antwi, men Lind ble stoppet av John Olav Norheim i siste liten.

Noen minutter senere var den utlånte Start-spilleren bare centimetere å redusere etter en dødball. Stopperen skulle bare pirke ballen inn fra kloss hold før Øyvind Knutsen kom seg slengende inn og avverget situasjonen.

3-0 kom ved Dennis Antwi som plasserte ballen i mål fra drøye 16 meter. Jerv sto kampen ut med full kontroll. Glenn Andersen hadde en heading som gikk i tverrliggeren etter dødball også i andre omgang.

Neste kamp for Jerv nå er borte mot Bærum, før det avsluttes hjemme mot Follo. Jerv kjemper mot Ranheim og Hødd for å gjøre opp om de siste kvalikplassene.