– Vi må jo si at han er usikker til kampen mot Brann, erkjenner TIL-trener Bård Flovik.

TIL-spissen ble byttet ut i det 41. minutt mot Portugal (tap 1–3) med en ankelskade. Espejord har avbrutt samlingen med landslaget og er på plass i Tromsø igjen i kveld.

– Det ble tatt et bilde av ankelen hans, og vi har fått rapport fra U21-ledelsen. Vi har en hel uke på oss, og må sikkert ta et nytt bilde her. Det var ikke noen funn på bildet som ble tatt, men ankelen er veldig hoven, sier Flovik.

Nytt spisspar

Dermed kan Slobodan Vuk og Thomas Lehne Olsen bli spissparet mot Brann når Eliteserien starte om en uke.

– Vi vet at Aron Sigurdarson kommer hjem (fra landslagssamling) og at Mikael Norø Ingebrigtsen også kan spille spiss, så jeg er ikke bekymret for at vi skal sette sammen et godt lag. Det er verst for Runar, og den enormt gode vinteren han har hatt. Jeg hørte han også var god i de 40 minuttene han spilte med landslaget, sier TIL-trener Bård Flovik til iTromsø.

– Føler meg trygg

Thomas Lehne Olsen - fjorårets toppscorer i TIL med åtte mål i serien - tar gjerne midtspissplassen mot Brann. Mot Bodø/Glimt bidro han med en assist til Mour Sambs 2–1-scoring.

– Jeg føler meg trygg på rollen. Jeg synes jeg gjorde en veldig bra første omgang. Verken Vuk eller meg er «defensive folk», så vi må så klart jobbe med den relasjonen. Det bør vi klare, sier Lehne Olsen.

Bård Flovik vil ikke forskuttere hvem som får spissrollene, dersom Espejord må stå over mot Brann.

– Lehne er veldig skapende som spiss, men også veldig god som venstrekant, sier TIL-treneren.