Nyheten fra Sky Sports om at PSG skal ha akseptert et bud på på 3,4 milliarder kroner fra saudiarabiske Al-Hilal har skapt reaksjoner i hele verden.

En av dem som ser ut til å kose seg med den potensielle overgangen er NBA-stjernen Giannis Antetokounmpo:

– Al-Hilal, dere kan ta meg. Jeg ligner på Kylian Mbappé, skriver grekeren - sammen med et bilde der han gliser godt.

Innlegget har fått over 17 millioner visninger en time etter publiseringen - og Mbappé selv har svart NBA-spilleren med en rekke latter-emojier:

Sky Sports meldte tidligere mandag at budet fra Al-Hilal har blitt akseptert og at Al-Hilal har fått tillatelse til å snakke med Mbappé om en overgang.

– Det er INGEN samtaler mellom Mbappé og Al-Hilal på dette tidspunktet - kun mellom klubbene, skriver den anerkjente overgangs-journalisten Fabrizio Romano - som også hevder Al-Hilal er forberedt på å tilby Mbappé en årslønn på 2,2 milliarder kroner.

Ifølge L’Equipe skal også Barcelona ha vært i samtaler med PSG om en mulig overgang for Mbappé i løpet av mandagen, men en overgang skal være vanskelig å få til på grunn av dårlig økonomi hos katalanerne.

Nylig ble Mbappé utelatt fra troppen som skal på treningsleir til Asia og PSG skal ønske å selge superstjernen denne sommeren.

Bølgen av store overganger til Saudi Pro League startet med Cristiano Ronaldo - som nylig ble Instagrams dyreste person:

Skulle overgangen gjennomføres vil det være den dyreste noensinne. Neymar-overgangen fra Barcelona til PSG for omtrent 2,5 milliarder norske kroner i 2017 er den foreløpig dyreste.

24-åringens kontrakt med PSG utløper sommeren 2024 - og hovedstadsklubben skal ha gitt stjernen klar beskjed om at han enten må signere en ny kontrakt eller bli solgt denne sommeren.

Mbappé selv skal angivelig ønske å fortsette i PSG denne sesongen. Franskmannen har vært heftig koblet til en gratis-overgang til Real Madrid neste sommer.

Ifølge Sky Sports skal flere klubber være intessert i å hente Mbappé denne sommeren, blant andre Tottenham, Chelsea, Manchester United, Inter og Barcelona.

Hovedstadsklubben Al-Hilal har tidligere i sommer hentet Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) og Kalidou Koulibaly (Chelsea).

Det kontroversielle kongedømmet har intensivert satsingen på sin hjemlige liga - og rekken av store stjerner som melder overgang får ekspertene til å reagere: