– Å komme fra Ajax til Manchester United, som han gjorde, er en stor forskjell. Jeg har vært i begge klubber, sier Ibrahimovic i et intervju med Piers Morgan.

Manchester United-trener Erik ten Hag tok over roret i fjor etter overgangen fra Ajax. Han vant ligacupen i sin første sesong. I år har det blitt fire tap på syv ligakamper.

– Ajax er en klubb med mange talenter. De har de beste talentene i klubben. De har ikke store stjerner, sier Ibrahimovic, som for øvrig fyller år tirsdag.

FORTID: I 2016 ble Zlatan Ibrahimovic hentet fra franske PSG til Manchester United. Foto: OLI SCARFF / AFP / NTB

– Hvilken erfaring har han egentlig? Unge talenter. Han kommer til United, det er en annen mentalitet. Spillerne der skal være store stjerner. Jeg tror ikke du gir den samme behandlingen.

Erik ten Hag har vært borti flere store konflikter. Manchester United terminerte kontrakten til Cristiano Ronaldo i fjor. Antony er under etterforskning for vold, mens Jadon Sancho ikke trener med førstelaget for øyeblikket. Mason Greenwood-saken har også vært en påkjenning for manageren.

– Hvor mye tid vil du gi en trener? Det kommer an på eierne, hva de ønsker. Men hvis du hører på supporterne, du har ikke mye tid fordi de ønsker å vinne. Og jeg forstår dem, fordi de er vant med å vinne og de ønsker fremdeles å vinne.

Zlatan Ibrahimovic spilte for Manchester United i perioden 2016–2018. Han vant Ligacupen og Europa League før han dro videre til LA Galaxy.