Fløtre kom seg raskt inn på det suksessrike KBK-mannskapet, og scoret en god del mål. Han beholdt plassen på laget helt til langt ut på høstparten, da en liten formsvikt gjorde at han ble satt på benken.

Nå er KBK rykket opp i 1. divisjon, og Fløtre er en av spillerne som venter i spenning på om han får tilbud om å fortsette i klubben. KBK har hentet inn en spiss fra Elverum som scoret hele 27 seriemål i 2. divisjon i år, mens den tidligere Stabæk-spissen Jan Banan Tømmernes nå er frisk etter langtidsskade i årets sesong og er den antatte «førstespissen» hos KBK.

En sesong til

Fløtre har én sesong igjen av kontrakten med AaFK, og regner med at han havner tilbake i moderklubben dersom han ikke fortsetter i KBK.

– Ingenting hadde vært bedre enn å spille i AaFK, dersom jeg kan få spilletid der. Jeg har foreløpig ikke snakket med Kjetil Rekdal om mine muligheter i AaFK, så jeg vet ikke hvor jeg står. Sikkert er det at jeg ønsker en snarlig avklaring, slik at jeg vet hvor jeg skal spille i 2013 så raskt som mulig, forteller han.

Akkurat nå er han i Kristiansund, han skal i første omgang trene med klubben ut november. KBK har sendt en forespørsel til AaFK om klubben kan tenke seg å la Fløtre spille for klubben også neste år, men mer har ikke skjedd i den saken så langt.

Hoffs jobb

Kjetil Rekdal vil ikke si så mye om Didrik Fløtres situasjon i AaFK.

– Dette er Henrik Hoff sin jobb, han må ta den biten med KBK og med Didrik i forhold til kontraktssituasjonen hans. Men jeg vil råde Didrik til å finne seg en klubb som er rett for ham i forhold til hans nivå, slik at han får spille mye og får gode opplevelser. Han er fortsatt ung, og noen slår gjennom senere enn andre. Men han slet med å få mye spilletid i KBK på høsten i år, og da sier det seg selv at han vil slite enda mer med å få spilletid hos oss, sier Rekdal.

Sellin også

AaFK får også tilbake Kjell Rune Sellin i løpet av høsten. Han har hatt suksess i Hødd denne høsten, og får endatil spille cupfinale for Hødd om noen uker.

Men Sellin er AaFK-spiller, og skal spille for AaFK i 2013. Eller . . . ?

– Kjell Rune regner jeg med neste sesong, ja. Husk på at han var skadd i nesten et halvt år etter beinbruddet i romjula i fjor. Han trengte å få spilletid på et høyt nivå, det var derfor vi lånte ham ut til Hødd. Nå har han gjort det veldig bra der, har scoret mål og returnerer til oss som en bedre spiller. Han har vist tidligere at han har eliteserienivået inne, og er også en god avslutter, mener Rekdal.