Tirsdag kunne Eriksens kjendisbyrå Eccentric People opplyse om at de har hentet Barcelona-spilleren til stallen.

Managementet jobber med talenter innenfor underholdning, idrett, finans, musikk, kultur og underholdning.

Navn som Tone Damli, Alexandra Joner og Jakob Ingebrigtsen-forloveden Elisabeth Asserson er andre som tilhører Eccentric People.

– Vi er veldig stolte over å ha signert Ingrid. Hun er den perfekte profil og et forbilde både på og utenfor banen, skriver Eriksen til VG.

NYTT TEAM: Ingrid Syrstad Engen har fått David Eriksen og resten av Eccentric People med seg på laget. Her fra landslagssamling tidligere i år. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Engen viser også glede for det nyopprettede samarbeidet.

– Så glad for å være en del av denne fine gjengen, skriver Syrstad Engen på Instagram.

Manageren er ikke i tvil om at det finnes et kommersielt potensial blant kvinnelige fotballspillere, og nå ønsker byrået å hjelpe Engen med det.

– Det potensialet er der. Fotballen på kvinnesiden er i enorm vekst rundt om i Europa, og med riktige grep burde det være fullt mulig å maksimere det, også her i Norge. Vi skal i alle fall gjøre det beste vi kan for Ingrid, skriver Eriksen.

Managementet er ment for å bistå profilene med alt fra kommersielt innhold til produksjon, TV og underholdning.

Her stiller byrået opp med Engen, Barcelona-drakter og hunden Disco:

Da VG spurte Syrstad Engen om samarbeidet med David Eriksen under VM denne sommeren, ville hun ikke bekrefte at det var noe samarbeid.

Derimot kunne hun fortelle dette om forholdet hun har til Eriksen:

– Vi har hatt litt kontakt angående ting han er flink på, og ting jeg trenger hjelp til. Det er det, sa Engen den gang.

Nå er det altså bekreftet.

– Vi har vært i dialog siden før sommeren, og fikk endelig signert avtalen denne uken. Vi gleder oss så mye til å jobbe med henne fremover, skriver Eriksen.

PS! Fredag møter Ingrid Syrstad Engen og resten av det norske kvinnelandslaget det første hinderet på veien mot en OL-billett. Østerrike står på motsatt banehalvdel klokken 19.00 på Ullevaal stadion. Kampen kan du følge i VG Live.