Etter to straffescoringer og et lekkert langskudd fikk Sandefjord med seg en sterk borteseier, etter en jevnspilt kamp mot Hødd.

Hødd startet kampen bra og dominerte de første 25 minuttene.

Begge lag fikk etter hvert flere muligheter til å score, men verken Hødd eller Sandefjord var giftige nok i avslutningene.

Dermed stod det 0 – 0 etter 45 minutter, i en omgang der hjemmelaget skapte mest, uten at det bød på voldsomme problemer for Sandefjord-keeper Jonsson.

Straffer og rødt kort

Etter 61 minutter ble Grorud felt i det han avslutter. Sandefjord fikk straffe, som Storbæk puttet, til tross for at Urke var bortpå ballen. Etter 0-1 slet Hødd med å spille seg til sjanser, og et drøyt kvarter senere fikk Sandefjord nytt straffespark.

Den satt innbytter Mjelde sikkert for bortelaget. Kampen ble tilsynelatende punktert da Offenberg scorte på et fint skudd kun to minutter senere. Men Hødd øynet et håp da samme mann fikk sitt andre gule kort i det 77. spilleminutt.

Eriksen satt inn Magnussen som reduserte umiddelbart på et hjørnespark. Sandefjord klarte likevel å holde unna, og vant til slutt 3-1, i en kamp som totalt sett var ganske jevnspilt.

Dermed gikk Eriksens Hødd på nok et tap og står nå med kun fem poeng på syv kamper. Neste kamp er mandag, borte mot Kristiansund. Hødd har enda ikke fått det til å løsne, selv om de skaper mulighetene og dominerer spillet til tider.

Laget fra Ulsteinvik er snart nødt til å begynne å klatre på tabellen hvis de skal ha et håp om å kjempe med topplagene i Obos-ligaen.