På den andre runden - etter at samtlige spillere på banen hadde skutt én gang hver - bommet Magnus Retsius Grødem på sitt andre forsøk.

Stabæks Herman Geelmuyden var førstemann ut til å ta straffe i konkurransen, men 21-åringen skled og skjøt langt over mål. Landslagsspiller og tidligere Stabæk-spiller Ola Brynhildsen bommet på Moldes andre straffespark, før Fredrik Krogstad misset for hjemmelaget igjen.

Benjamin Tiedemann traff heller ikke nettmaskene for Molde, og keeper Isak Pettersson satte sin straffe for vertene. 15 år gamle Fillip Riise kom inn til sin andre Stabæk-kamp, og var siste straffeskytter for det nyopprykkede eliteserielaget.

15-åringen, som er sønn av tidligere landslagsspiller Bjørn Helge Riise, var iskald og sendte Jakob Karlstrøm feil.

– Jeg var veldig stresset i starten, men da det kom nærmere og nærmere gikk det egentlig greit. Det var gøy å skyte, sier Jenssen Riise til NRK.

– Det var ikke noe stress, legger han til.

Pappa Bjørn Helge Riise, som er hovedtrener for Stabæks juniorlag, var på plass da Molde ble slått ut i straffekonken.

– Hva skal jeg si? Det er utrolig moro i etterkant, og så var jeg veldig kvalm underveis, sier far Bjørn Helge Riise til VG.

Bjørn Helge Riise, Fillip Riise og Lena Jenssen Riise. Foto: Stabæk fotball

Han bivånet sønnens iskalde straffe fra sidelinjen, og har ennå ikke landet på beina etter straffe-dramaet i Sandvika. Sønnen var sistemann og bak keeper Isak Pettersson i køen for å ta straffe.

– Da det nærmet seg hans tur, ble jeg litt småkvalm. Men han er iskald og spiller voksent. Han tok straffen med bravur, men jeg var veldig stresset. Jeg er utrolig imponert og stolt, sier far Riise.

Molde hadde to «matchballer» i løpet av konkurransen, men det ville seg ikke for Erling Moes menn i Sandvika.

I ordinær tid åpnet Molde-spiss Veton Berisha målkontoen for sin nye klubb etter at Kristian Eriksen ble felt i vertenes 16-meter etter en halvtimes spill i Sandvika. Stabæk-keeper Isak Pettersson gikk riktig vei, men Berishas straffe var godt nok plassert til høyre for burvokteren.

Molde så lenge ut til å dra avansementet i land, men mot slutten av andre omgang snappet danske Kasper Waarts Høgh opp et blokkert skudd på bakerste stolpe. Fredrik Krogstads avslutning endte helt ved dødlinja, men dansken chippet inn utligningen fra skrått hold etter 83 spilte minutter.