Odds ungarske spiss Peter Kovacs er sannsynligvis den største testen fysisk for midtstopperne i eliteserien. 32-åringen, som måler 198 centimeter på strømpelesten, er knalltøff i duellene og en sterk hodespiller.

— Han er en stor og sterk spiss, som er god både på hodet og med beina. Det blir nok tøft, men både jeg og Bård skal gjøre det vi gjør i hver eneste kamp. Vi er godt forberedt, sier Clarence Goodson.

Vær med og kår rundens mål i forrige serierunde. Stem her!

- Kjenner laget godt

Amerikaneren er Starts beste duellspiller, og blir nok mannen som skal holde et ekstra øye på Kovacs i morgen.

— Det er godt å få testet seg mot de beste spillerne. Hver eneste kamp byr på ulike utfordringer, men jeg har en god følelse før kampen. Vi har spilt mot Odd mange ganger, og kjenner laget godt, sier Goodson.

Start har bøttevis av selvtillit etter en god sesongstart og 4-3 over Brann i Bergen i forrige serierunde. Odd tapte på sin side 1-3 mot Rosenborg på hjemmebane.

— Vi møter et lag som løper mye og som jobber hardt. Vi har vært gode i fem kamper, så vi må fortsette med det gode spillert vi har vist hittil, sier Goodson.

Hvem er Norges beste hodespiller? Vær med på vår kåring her!

Goodson eller Borgersen?

Knut Tørum vet hva han skal forvente i morgen.

— Odd er Odd. De har et godt innarbeidet system, som vi kjenner godt. Det blir mange dueller, og de liker å slå langt, og er flinke til å vinne duellen rundt Kovacs, sier Start-treneren.

- Kommer du til å sette Goodson på Kovacs?

- Det har vi ikke bestemt oss for ennå. Bård kan også være god der. Han liker å gå tett i kroppen, og ta ut spilleren, sier Tørum.