SANDNES: -  Jeg har aldri hatt noe spesielt forhold til Start. Da jeg vokste opp, var MK like gode som Start. Jeg vet om en del mandalitter som blir fornøyde om vi slår dem ut, sier Schulze.

23-åringen har blitt en sentral spiller for Sandnes Ulf etter overgangen fra Strømmen før årets sesong. Han har spilt samtlige seriekamper, og scoret ett mål.

Onsdag blir det klart om han rekker oppgjøret på Sandnes Stadion, eller om han må se kampen fra sidelinjen.

- Jeg er ikke sikker på om jeg spiller ennå. Jeg er litt stiv på baksiden av låret etter forrige kamp, sier Schulze.

Uansett, han har stor tro på at vertene kan sende Start ut av cupen.

- Sjansene for at vi slår ut Start, er absolutt til stede, sier Schulze.

Den unge mandalitten kunne ha spilt for nettopp Start. Han imponerte stort for Sørlandslaget under Color Line Cup i 2011, og flere eliteserielag kom på banen.

Valgte bort Start

Start var interessert, men kom litt for sent på banen. Schulze hadde allerede bestemt seg for å takke ja til et tilbud fra Viking. Der klarte han aldri å slå i gjennom, og i 2014 gikk turen videre til Strømmen.

- Viking var veldig på, og viste stor interesse, sier Schulze, som også var tilgjengelig gratis før årets sesong.

- Sandnes Ulf ga meg et tilbud som var fristende. Siden jeg ikke hadde noe annet konkret, ville jeg ikke takke nei til det, sier Schulze.

I Sandnes Ulf er det opprykk til eliteserien som gjelder denne sesongen, og laget har begynt sesongen greit. Mannskapet til Bengt Sæternes ligger på femteplass, etter å ha tatt åtte poeng på sine fem første kamper.

- Vi har spilt veldig bra på hjemmebane, sier Schulze, og understreker at det ikke skal være så mye forskjell på topplagene i 1. divisjon og bunnlagene i eliteserien. Dermed skal Sandnes Ulf ha en god mulighet til å vinne onsdagens kamp.

Tror Start hever seg

- Hva synes du om det Start har vist i år?

- De har spilt noen svake kamper, som de har fortjent å tape, men de kunne fort ha hatt noen flere poeng. Jeg er sikker på at de har mer å gå på, og jeg tror det vil komme mer og mer. Når det er sagt, så håper jeg selvsagt at vi skal vinne onsdag, sier Schulze.

Sandnes Ulf har en notorisk målscorer på topp i svenske Pontus Engblom. 24-åringen ble toppscorer i 1. divisjon forrige sesong med 17 mål. Så langt i år står han bokført med fem scoringer i serien.

Se Fædrelandsvennens cupmagasin:

- Pontus har vært veldig viktig for oss, og det kan godt være han blir tungen på vektskålen mot Start. Men hvis ikke han scorer, har vi mange andre gode, offensive spillere, sier Schulze.

Sandnes Ulf har hatt skader på profiler om Vidar Nisja og Steinthor Freyr Thorsteinsson i sesonginnledningen. Begge starter trolig på benken mot Start.