– Dette er en spiller jeg har prøvd å få de tre siste overgangsvinduene, sier Arne Sandstø til klubbens egen Facebook-side mandag ettermiddag.

Fædrelandsvennen avslørte noe senere at mannen heter Erixon Danso og er en 27 år gammel kantspiller. Han har en fortid som ungdomsspiller i Ajax, og har spilt i Utrecht i den nederlandske toppserien. Hans siste klubb er Stal Kamianske i den ukrainske toppdivisjonen.

– Han er i Grimstad, ja. Det stemmer. Dere var imponerende kjapt ute. Vi jobber med detaljene. Han har vært og trent med oss tidligere, og skal trene med oss i dag. Vi har prøvd å skape litt blest og spekulasjoner rundt overgangen. Det var gøy helt til dere ødela moroa, sier Trond Christoffersen, markedssjef i Jerv, og ler godt.

– Vi er godt fornøyd med det han viste sist her, så skal vi jobbe med detaljene i kveld før det blir full offentliggjøring, legger Christoffersen til.

– Klar forsterkning

Etter å ha mistet Tonny Brochmann til Stabæk er Jerv på jakt etter offensiv kraft.

– Det er en offensiv spiller som kan bekle alle tre topplassene i vårt lag. Han er en klar forsterkning. Han har styrker i fart og er ekstremt god en mot en, og er veldig presis i innleggene og avslutningene sine. Han vil være en klassespiller for oss, sier Sandstø.

Vært innom Valenca

I 2012–2013 var han en del av spanske Valencia B. I toppdivisjonen i Nederland fikk Danso 20 kamper. I denne Youtube-videoen kan man få et inntrykk av Danso.

Jervs supportere har gått sammen og bidrar til en overgang som blir «Folkets spiller». Per 6. februar har Jerv fått inn 102.000 kroner. Tidligere i vinter har Jerv hentet Martin Hoel Andersen fra Kvik Halden.