Riktignok storspilte Zidoune fram til han fikk rødt kort i debuten mot Tromsø, og skapte store forventninger. Siden har han slitt med å finne tilbake til det samme nivået. I dag starter han på benken mot Brann.

– Han sliter litt med noe mellom tærne som gjør veldig vondt. Så han halter litt avgårde for tida, sier Jan Jönsson.

Passiv

Men han kommer ikke unna at marokkaneren ikke har prestert helt slik som AaFK har ønsket i det siste.

– Nei, det har nok blitt litt urytmisk i det siste og det tror jeg ligger litt i hodet på ham. Den utvisningen var forferdelig kjedelig. Det gjorde han litt passiv på trening. Samtidig laget han det straffesparket mot Molde, og det har nok også påvirket han litt. Derfor har vi ikke helt sett igjen den spilleren vi så i starten, mener Jan Jönsson.

Fuhre får sjansen

En som derimot får sjansen i kveld, er Lars Fuhre. Nå krysser Jan Jönsson fingrene for at Fuhre endelig skal få ut sitt potensiale.

– Lars har definitivt mye spennende i seg, men han har ikke helt fått det ut enda. Jeg håper at han lar seg inspirere av denne muligheten og at han går ut på banen og virkelig griper muligheten, sier Jan Jönsson.

Fuhre har slitt med skader i år, og kun spilt fire kamper fra start hittil. Det har endt i en seier, to uavgjorte og et tap.

Følg kampen her: