Vålerengas tidligere midtbanejuvel ble byttet på i det 58. minutt i Champions League-åpningen mot Feyenoord tirsdag kveld.

Ti minutter senere fikk han direkte rødt kort i sin CL-debut.

Han ble overivrig i en sklitakling og kjørte knottene i leggen på Feyenoords Mats Wieffer.

Fire minutter tidligere hadde Holms lagkamerat Gustaf Lagerbielke fått sitt andre gule for kvelden.

Celtic spilte dermed med ni mann de siste tyve minuttene.

Skottene er i Champions League-gruppe med Lazio og Atlético Madrid i tillegg til Feyenoord.

Atlético så ut til å ta med seg en 1–0-seier og tre poeng borte mot Lazio. Men fem minutter på overtid dukket Lazios keeper (!) Ivan Provedel opp og headet inn utligningen.

UKJENT HELT: Keeper Ivan Provedel header inn 1–1 på overtid mot Lazio. Foto: Andrew Medichini / AP / NTB

Feyenoord topper dermed gruppe E etter én av seks runder i gruppespillet.

Vålerenga solgte Thiago Holm til Celtic før denne sesongen.

Gjennombruddet hans i norsk fotball kom da trønderen scoret denne suseren mot Rosenborg i 2021: