– Ikke hørt om, er Sander Berges kontante svar, etter å ha sperret opp øynene da VGs reporter ramset opp navnene Edvin Kurtulus, Hjalmar Ekdal og Sotirios Papagiannopoulos.

Det er Sveriges tre eneste friske midtstoppere før møtet mot Norge på Ullevaal søndag. Fredag måtte Joakim Nilsson ut med skade, og gjorde det svenske skademarerittet komplett.

Natt til fredag ble det klart at den svenske landslagssjefen Janne Andersson kaller inn Aiham Ousou og Rosenborg-spilleren Pavle Vagic for å bøte på skadeproblemene.

Før søndagens kamp på Ullevaal har Sverige fem midtstoppere ute med skade i tillegg til at Zlatan Ibrahimovic og Albin Ekdal er utilgjengelige.

Alexander Sørloth bare ristet på hodet da VG spurte om hva han visste om de tre svenske stopperne er, og svarte bare «nei» på spørsmål om han kunne fortelle noe om dem.

UKJENTE SVENSKER: Alexander Sørloth hevder også han ikke vet hvem Kurtulus, Ekdal og Papagiannopoulos er. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

De gule og blå gikk på sitt andre strake hjemmetap etter at Serbia vant 1–0 torsdag kveld etter scoring av Luka Jovic. Mot Norge klarte ikke Joakim Nilsson og Alexander Milosevic stoppe Haaland.

Nå må svenskene sette sin lit til stoppertrioen som spiller for henholdsvis Hammarby, Djurgårdens og AIK.

Sverige vet jeg har mange stoppere, så jeg regner med at også de er gode fotballspillere. Som kollektiv er de veldig bra, så vi må være på topp, sier Berge.

– I den puljen her er alle kampene jevne uansett. Vi går inn i kampen med en god følelse. Vi slo de borte. Vi vet at det blir en ny tøff kamp, fortsetter han.

Det betyr også at mannen som havnet i ordkrig med Haaland sist kamp, Milosevic, ikke blir å se på Ullevaal søndag.

Men det betyr ikke at det ikke blir tenning, og de norske spillerne ser ikke bort fra at noen andre vil slenge med leppa i Milosevic’ fravær.

– De får prøve igjen, men jeg tror ikke de har noe å vinne på det. Det er noe de prøver mot Erling for å sette ham ut, men det er kanskje det dummeste å gjøre mot ham. Han blir bare veldig motivert av det, sier Leo Skiri Østigård til VG, og legger til:

– Vi trenger ikke noe ekstra motivasjon. Bare det å møte Sverige er nok.

KLAR: Leo Østigård. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Landslagskaptein Martin Ødegaard ønsker ikke spekulere om Norge er favoritter søndag.

– Vi gleder oss til kamp på et fullsatt Ullevaal. Fin kamp og fine rammer. Vi gleder oss og vi er revansjelystne. Vi skulle hatt seier i dag, så vi trenger en seier på søndag, sier Ødegaard til VG.

Fokuset til den svenske landslagskeeper Robin Olsen var umiddelbart på revansje mot de norske landslagsgutta til tross for tapet mot Serbia.

– Veldig sugen på revansje, spesielt etter tapet i dag. Nå har vi sjansen til å ta hevn umiddelbart. Det er bare å kjøre «all-in» mot Norge. Det finnes ikke noe å spare på. Det skal smelle med full kraft i alle dueller, sier Olsen i et intervju med Aftonbladet.

– Vi fortjente et annet resultat mot Norge. Hadde vi hatt dommeren med oss, hadde vi ikke tapt mot Norge, fortsetter keeperen.

VIL HA REVANSJ: Robin Olsen. Foto: Sören Andersson/TT

Emil Forsberg, som startet på benken i oppgjøret mot Serbia, ser også frem til å møte Norge for andre gang på én uke.

– Det var en klok beslutning av Janne (Andersson) at jeg startet på benken. Nå er jeg klar for 90 minutter mot Norge. Vi drar til Oslo med veldig stor revansjelyst. Vi drar dit med stor selvtillit. Vi gjør noe nytt og jeg tror steinhardt på det. Jeg lengter veldig mye til søndag, sier Forsberg etter kampen.