Liker du både fotball og musikk? Da bør du høre denne episoden av RB-sporten!

Årets offisielle cupfinalelåt, «Vi e stolte, vi e MFK», er et samarbeid mellom MFK og Red Hot. Og det er ikke bare MFK som sliter med skader og sjukdom rett før den store dagen.

En febersjuk Knut Marius Djupvik er gjest i siste utgave av RB-sporten - direkte inne fra soverommet i Oslo. Han avslører hvordan han skal finne toppformen før Red Hot skal opptre under cupfinaleshowet til MFK på Salt fredag kveld.

Du får også snadder fra kassetten som MFKs supporterklubb og Molde Sentrum ga ut i 1993, som blant annet inneholder en tidlig versjon av Di derres klassiker «75» - og den første versjonen av «Her kommer Molde».

Supportersangen ble første gang spilt inn i en kjeller i Oslo i 1992, av et herlig knippe utflytta romsdalinger som kalte seg «Artister mot nedrykk». Her er lista over folk som er med på den legendariske innspillinga:

Jo Nesbø, Stig Gjendem, Jonny Sjo, Kim Ofstad, Hans Olav Solli og Asle Røe samt Jan Henrik Lien og Ronald Eide fra dansebandet Michelles.

I RB-sporten kan du høre hele sangen - med tillatelse fra Jo Nesbø.

Før gjennombruddet: Jo Nesbø (f.h.), Sverre Beyer, Magnus Larsen jr. og Knut Nesbø tidlig i eventyret til Di derre, omtrent da den første versjonen av «Her kommer Molde» ble laget. Foto: ARKIV

Det blir også klipp fra den ferske og uoffisielle cupfinalesangen til Kyrre Bjørdal Sæther, «Norges beste menn». Gjesteartist her er Rbnetts fotballkommentator Carl Henrik Indbjør, også kjent som DJ Calle Facta.

Nostalgi: Her er den episke kassetten med en rekke skjulte skatter som ble gitt ut av «Artister mot nedrykk» i 1993. MFK rykket ned i 1993.

Panelet framfører også en høyst uoffisiell cupfinalelåt som Molde-journalisten Rolf Fiske har laget til «We will rock you» av Queen - ved hjelp av en såkalt chatbot med kunstig intelligens.

DJ Calle Facta (t.v.) og Kyrre Bjørdal Sæther. Foto: EIRIK HEEN

Men det er ikke bare intelligensen som er kunstig i denne episoden:

Det blir også et gjenhør med MFK-låten som 1FM-duoen Stian The Viknd & Fleischers Orchestra produserte i 2013, tydeligvis før Auto-Tune hadde kommet til Molde.

I en radioreklame får du også vite hvor mange butikker og parkeringsplasser det var i Molde sentrum i 1993.

Du kan høre RB-sporten der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.

Panelet består av Martin Brøste, Pernille Huseby og Trond Hustad.

Stian The Viknd & Fleischers Orchestra. Foto: Odd Roar Lange