Kanalen vinklet nemlig saken sin med overskriften «Braut-bråk etter kampen», ifølge skjermdumpen til nordmannen.

Det reagerer Manchester City-stjernen slik på:

– Hva slags bråk? Skriv heller om at jeg endelig endte tidenes måltørke. Klovner, skriver Haaland på Instagram-story med jærbudialekt.

Situasjonen er basert på at Sky Sports refererte til en ordveksling mellom Haaland og Brigthon-midtstopper Jan Paul van Hecke, hvor dommer Robert Jones gikk inn for å roe gemyttene.

Erling Braut Haaland la ut følgende på Instagram-story. Foto: Skjermdump, Instagram

I skrivende stund er overskriften fremdeles den samme på sportsfronten til TV 2.

På hovedsiden TV 2.no står det «Dommeren måtte gripe inn».

I selve saken er overskriften «Haaland-scoring forbløffer: – Uvanlig å se».

VG har vært i kontakt med TV 2, som ikke ønsker å kommentere saken.

Egil Østenstad, som er «finansdirektør» i «Team Haaland», sier at han ikke ønsker å kommentere saken. Pappa Alfie Haaland har ikke besvart VGs henvendelse.

Det er ikke første gang Haaland reagerer på en TV 2-sak. I oktober i fjor bekreftet TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen overfor NRK at «det ble litt temperatur» da kanalen skrev en sak om gigantvillaen til Haaland.

I artikkelen ble det blant annet trykket et bilde av plantegninger fra Haalands feriebolig, som senere ble slettet fra saken.

Lørdagens kamp endte med 2–1-seier til Manchester City. For første gang siden 17. september i fjor scoret Haaland fra utenfor sekstenmeteren.

Nordmannen dro seg innover i banen og hamret ballen ned i hjørnet med venstrefoten. Etter scoringen tok Erling Braut Haaland fullstendig av:

Vi må nemlig tilbake til det 14. minutt mot Nottingham Forest 23. september sist han fikk følelsen av nettsus på klubblaget. Det er ganske nøyaktig 274 minutter siden i ligaen.

Manchester City-seieren var deres 21. seier på eget gress dette kalenderåret.

Ifølge Manchester Evening News er det rekord i Premier League.