− Du får fyken i morgen, sang West Ham-supporterne om Manchester United-manager Erik ten Hag i sluttminuttene.

London-lagets 2–0-seier gjør at Manchester United ikke har scoret på de fire siste kampene i alle turneringer. I løpet av disse kampene har laget kun skapt to store sjanser.

− Det er et stort problem. Fire kamper uten én scoring og uten å skape noe som helst, faktisk. Angrepsspillerne må ta seg sammen, få litt selvtillit og bidra med selvtillit, sier Manchester United-legenden Paul Scholes på TNT Sports.

Det er første gang siden 1992 at storklubben har gått målløse av banen i fire strake kamper:

Grafikk: www.sofascore.com

I 1992 gikk de målløse mot Blackburn (0-0), Aston Villa (0-1), Wimbledon (0–1) og Aston Villa (0–1) igjen.

Tapet for West Ham gjør at Manchester United har tapt halvparten av kampene sine totalt denne sesongen.

Manager Erik ten Hag kaller lørdagens prestasjon for «solid».

− Jeg synes det var brukbare 72 minutter hvor vi ikke utnyttet sjansene våre. Vi burde ha tatt ledelsen, men det gjorde vi ikke og da snudde det, sier ten Hag til BBC.

− Akkurat nå underpresterer vi. Det er grunner til det. Vi har mange skader, så laget vil bli bedre hvis de skadede kommer tilbake. Vi må finne roen, holde sammen og holde oss til planen. Det må vi gjøre sammen, fortsetter manageren.

Se West Hams 2–0-scoring og Kobbie Mainoos brøler her:

Et lekkert gjennomspill fra brasilianeren Lucas Paquetá sendte West Hams toppscorer Jarrod Bowen alene med keeper i andre omgang. Hjemmelagets stjernespiller fikk sin egen retur i beina og deretter i nettet bak Manchester United-keeper Andre Onana.

Bare seks minutter senere doblet Mohammed Kudus ledelsen for vertene etter en brøler fra 18-åringen Kobbie Mainoo.

Se Bowens scoring her:

Den 19 år gamle midtstopperen Willy Kambwala fikk sjansen fra start i bortelagets skadekrise på bortebane i London lørdag.

I første omgang tok det lang tid før noen av lagene virkelig våknet til liv. Da var det gjestene som først startet best.

Alejandro Garnacho var alene med keeper etter 34 spilte minutter, men klarte ikke overliste West Ham-keeper Alphonse Areola som reddet mesterlig med høyrefoten.

Nærmere kom bortelaget aldri resten av kampen, og dermed fortsetter gigantklubbens krisesesong.

De er utslått av alt Europa-spill og ligger på åttendeplass i Premier League etter 16 spilte seriekamper.