Vi må faktisk helt tilbake til 1975 for å finne sist gang et lag scoret fem mål mot Bayern München i løpet av en times spill i den tyske serien. Også den gangen var det Eintracht Frankfurt som sto på motsatt banehalvdel.

Omar Marmoush, Eric Ebimbe og Hugo Larsson sørget for 3-0-ledelse, før Joshua Kimmich reduserte rett før pause. I annenomgang økte Ebimbe og Ansgar Knauff til 5–1. Det ble sluttresultatet.

Det er Bayer Leverkusen som leder Bundesliga, tre poeng foran Bayern München. Stuttgart ligger på tredjeplass.

Bayern-manager Thomas Tuchel har måttet tåle en del kritikk denne sesongen. Det toppet seg da Bayern tapte 1–2 for Saarbrücken på nivå tre i den andre runden av den tyske cupen. Bayern-helten Lothar Matthäus var kritisk til at Tuchel stilte med en B-preget startellever.

– Tuchel gamblet borte mot Saarbrücken. Hvis jeg var ham, så ville jeg brukt min beste ellever og rotert etter 50–60 minutter. At man ikke setter inn Harry Kane og så blir slått ut, er uheldig, sa Matthäus den gangen.

Førstkommende tirsdag reiser Bayern München til England for å gjeste Manchester United i Champions League. Det er den siste runden i gruppespillet.

Tyskerne har allerede sikret gruppeseieren. Manchester United må vinne – samtidig som at FC København og Galatasaray spiller uavgjort – dersom de skal ta seg videre til åttedelsfinalen.

Manchester United kommer fra et 0–3-tap mot Bournemouth på hjemmebane.

  • PS: Norske Jens Petter Hauge spilte de siste ti minuttene for Eintracht Frankfurt. Det var hans sjette innhopp i serien denne sesongen.