Både Newcastle og Aston Villa er forventet å være med å slåss på øvre halvdel av tabellen denne sesongen, og da de to storklubbene møttes på St. James' Park fikk publikum valuta for pengene.

Bare seks minutter var spilt da hjemmelagets italienske storkjøp Sandro Tonali scoret sitt første mål for klubben med en vakker volley.

– Debuten til Sandro Tonali er bare å få rammet inn på en vegg, for det er noe av det villeste jeg har sett, er dommen til Viaplay-ekspert Pål André Helland.

Alexander Isak var også full av lovord om Newcastles debutant.

– Jeg tror vi alle så kvalitetene hans både før han kom og i dag. Det er ikke enkelt å komme til en ny liga og gjøre en sånn debut, sier tomålsscoreren til BBC.

Det tok ikke lang tid før også en av bortelagets nyervervelser også ville på måltavla: Kort tid senere bredsidet Moussa Diaby inn 1–1.

Men det var ikke så mye lengre spenningen varte. Alexander Isak scoret både 2–1 og 3–1 for hjemmelaget.

– Han viser at han vil være med å kjempe med Erling Braut Haaland om å score mest mål, sier påtroppende Lillestrøm-trener og Viaplay-ekspert Eirik Bakke om svensken.

Det siste kvarteret satte også Callum Wilsn, som ble byttet inn for tomålsscorer Isak, inn 4–1, før Harvey Barnes fastsatte sluttresultatet til 5–1.

– Det er ydmykende å tape 1–5 for Unai Emery, sa Viaplays kommentator Roar Stokke på luften etter at Harvey Barnes hadde satt Newcastles femte.