Bayerns engelske spiss satte inn sitt 32. ligamål, men det vil seg virkelig ikke for det tyske storlaget.

Lørdag scoret Harry Kane det første målet mot middelhavsfareren Heidenheim.

Lagkamerat Serge Gnabry doblet ledelsen før pause, men så raknet det fullstendig etter hvilen.

Først reduserte innbytter Kevin Sessa, før spissen Tim Kleindienst fullførte sørget for å fullbyrde snuoperasjonen som ryster Tyskland:

  • «Kjempesmell», skriver tyske Bild – og påpeker at Bayern er på «det absolutte bunnpunktet».

  • «Ufattelig», måper lokalavisen Abendzeitung.

  • «Bayern kollapser», skriver Süddeutsche.

Se målene her:

Det betyr også at Bayer Leverkusen, som vant borte mot Union Berlin, trolig kan sikre ligagullet allerede i neste serierunde.

I så fall vil den tyske ligaen være avgjort hele fem runder før slutt. De er 16 poeng foran når seks runder gjenstår.

I lørdagens kamp var det en straffescoring av Florian Wirtz som sikret serielederens niende strake seier. Det er klubbrekord.

Mange trodde at Harry Kanes overgang fra Tottenham til trofégarantisten Bayern München endelig skulle sikre ham det han aldri har fått – nemlig et trofé.

Isteden blir det altså Bayer Leverkusen – som ikke har fått kallenavnet «Neverkusen» uten grunn – som er i ferd med å ta sitt første ligagull.

De har kommet på annenplass fem ganger, men aldri vunnet.

  • I 2020/21-sesongen scoret Robert Lewandowski 41 mål, så Kane har fortsatt en vei å gå for å ta igjen polakken som ble toppscorer i Bundesliga fem år på rad før han dro til Barcelona.

  • Fjerdedommer Robert Alt overtok i andre omgang av kampen mellom Heidenheim og Bayern München, etter at hoveddommeren måtte bytte av helsemessige årsaker. Den nye dommeren hisset på seg Thomas Tuchel, som nå må er suspendert mot Köln: