MFK-treneren var hedersgjest under Romsdals Budstikkes live-sending fra klubbens kick-off på Molde Fjordhotell sist fredag. Deler av sendinga kan nå høres som podkast i RB-sporten.

Moe snakker om sesongen, spillerstallen og forventningene. I en diskusjon med panelet langer han også ut mot en av konkurrentene i eliteserien:

– Nå er jeg nødt til å stikke litt, for sånne ting gnager meg litt, starter Moe og sikter til et utspill fra ledere i en annen norsk eliteserieklubb:

– De går ut og stiller spørsmål ved vår pengebruk. Vi kjøper gode spillere som gir oss noe ekstra, og vi har tjent pengene sjøl. De er kritiske til det vi gjør, og en liten måned etterpå går de i dundrende underskudd som de får dekt av eieren sin. Det er skremmende, sier Erling Moe.

Engelske gullkorn

Treneren avslører at han vant Språkprisen i MFK flere år på rad, og det blir gjenhør med noen av Moes mest legendariske uttalelser på engelsk.

– Det kan hende at engelsklærerne på Bergmo og Bekkevoll bør gå i seg selv, for jeg fikk ingen dårlig karakter, sier Moe.

Magnus Eikrem og Veton Berisha er også blant gjestene. Bare en av dem husker at de spilte landskamp sammen for mange år siden. Det kommer også fram at Berisha har en enormt sterk statistikk på straffespark.

Panelet tipper eliteserien, men du gjetter aldri hvilke tre lag som topper Erling Moes sensasjonelle tabelltips.

Pernille får kjælenavn

Oda Bæverfjord og trener August Nyland fra MFK kvinner er også gjester i sendinga. Bæverfjord forteller hvilken pris hun vant på avslutningsfesten i fjor. Du får også vite hvorfor treneren hadde et juletre på hodet den samme kvelden.

Nye spillere og trenere i MFK får tildelt egne kallenavn av Erling Moe. Nå lanserer han også et nytt kjælenavn på RB-sportens journalist og supporter Pernille Huseby.

Trond Hustad er også med i sendinga som ledes av Martin Brøste. Du kan høre RB-sporten der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.