Spissen og tv-kjendisen trente med TIL store deler av januar, og har imponert.

Nå har TIL etter det iTromsø kjenner til, lagt inn et bud på spissen.

— Det neste jeg sier om den prosessen er at den enten avsluttes eller at han blir TIL-spiller, kommenterer sportssjef i TIL, Svein-Morten.

— Vi er i dialog og det er det viktigste. Hva vi diskuterer oss i mellom forblir der, skriver styreleder i FK Senja, Grethe Hansen, i en SMS til iTromsø.

LES OGSÅ:

Lite penger

Det har tidligere vært spekulert i at TIL ikke ønsker å betale penger for spissen som ble toppscorer i 2. divisjon i fjor.

Til Nordlys for to dager siden sa FK Senja-styreleder Grethe Hansen:

— De sier jo rett ut at de ikke har penger å bruke.

Siden har forutsetningene endret seg noe. TIL har blant annet cashet inn et millionbeløp for salg av Marcus Hansson til Djurgårdens IF i går.

— Dette ble sagt på et tidspunkt hvor vi ikke hadde rettet noen formell henvendelse til FK Senja, repliserer Svein-Morten Johansen i dag.

— Det ble sagt på generelt grunnlag. TIL er ingen rik klubb, de har jo selv sagt i media at de ikke har mye penger til spillerkjøp, skriver Senja-styrelederen i SMS til iTromsø i dag.

- Vanskelig å si hva jeg er verdt

Hovedpersonen selv synes det er vanskelig å mene noe om hva han er verdt.

— Jeg er veldig feig om å uttale meg på egne vegne om det der. Jeg synes det er absurd å tenke om man er verdt noe eller ikke verdt noe, sier 28-åringen.

Han har ikke diskutert med TIL hvordan en eventuell personlig kontrakt med klubben vil se ut. En fleksibilitet i tiden på NRK-engasjement ut mars måned vil være nødvendig.

— Vi skal klare å få til noe hvis klubbene hadde klart å bli enig, føler Johnsgård seg trygg på.