Det bekrefter høyrebacken i podkasten RB-sporten, selv om den endelige beslutninga ennå ikke er tatt. Han forteller også at han nylig sa nei til et tilbud fra Molde Fotballklubb som kanskje kunne forlenget karrieren. Haraldseid forklarer hvorfor han flytter hjem til Haugesund for å starte på nytt.

Forsvareren storspilte for Molde i 2019 og var en viktig brikke på laget som tok seriegull og imponerte i Europa. I RB-sporten får du høre hele historien om skademarerittet som begynte tre dager før seriestart i juni 2020, og fortsatte med en absurd skade i Spania i mars 2021. Deretter ble det flere operasjoner både i Norge og utlandet.

Kristoffer Haraldseid har vært mye på tribunen på Aker stadion de tre siste årene. Foto: TROND HUSTAD

Kristoffer Haraldseid har 68 aldersbestemte landskamper. Han mimrer tilbake til U21-landslaget og de største Premier League-stjernene han møtte for Norge.

I podkasten får du også høre om Haraldseids ukjente talent som vokalist og gitarist. Og han får bursdagssang på direkten siden han fylte 29 år på innspillingsdagen.

Panelet består av Martin Brøste og Trond Hustad. Du kan høre RB-sporten der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.