Hødd klarte ikke å snu den tunge sesongstarten, da Sandefjord vant 3-1 på Høddvoll torsdag. Hødd kom bra ut av startblokkene, men maktet ikke å score på sjansene de skapte den første halvtimen.

Hans-ErikEriksensyntes ikke resultatet ga et godt bilde på hvordan kampen gikk.

— Jeg synes ikke resultatet reflekterer kampen. Vi får dårlig betalt å slippe inn tre mål i en kamp vi har så få sjanser imot.

Fått med deg dette?

— Virket som de skulle sette alt

Han sier videre at han synes de ble straffet hardere enn de fortjente.

— Vi presterer godt nok og har overtaket i store perioder fram til de scorer. Så kommer straffene ganske tett og etter det er vi på tomgang i noen minutter. Når de får den tredje virket det som de skulle sette alt som kom mot vårt mål. Vi ble litt motløse.

Hødd-trener Hans-Erik Eriksen velger å se på det positive etter tapet mot Sandefjord. Foto: NTB Scanpix

Nå står Hødd med kun fem poeng etter syv kamper, men Eriksen er sikker på at resultatene vil snu.— Jeg tror det snur hver kamp. Vi har kontroll i kampene vi spiller, men vi har ikke klart å bikke det vår vei. For hver kamp vi spiller, jo nærmere kommer vi seiere. Så fort vi begynner å vinne skal vi bli stabile på det.

Følte seg ikke trygg

Også Sandefjord-trener Lars Bohinen tror det snart vil snu for Hødd.

— Det ble en tøff kamp. Vi klarte ikke etablere det presset vi ønsket i 1. omgang. Hødd hadde mye ball og var bedre enn oss i 20-25 minutter. Så kom vi mer og mer inn i det uten baklengs. i Pausen følte vi oss relativt komfortable.

— Men jeg føler meg aldri trygg når jeg spiller mot sånne lag, de drar kaniner opp av hatten ofte. De har et godt, spillende fotballag. Jeg er litt overrasket over at de ikke har fått mer ut av kampene enda. Jeg er sikker på at det vil løsne for dem på et tidspunkt, sier Bohinen.