Statistikksenter Eliteserien:

Start ledet 2-0 til pause mot LSK, og så ut til å gå mot en solid seier på hjemmebane i går kveld. Etter hvilen falt laget fullstendig sammen, og bortelaget kunne til slutt juble over alle tre poengene etter å ha scoret tre ganger.

— Vi svikter alle sammen. Vi gjør så godt vi kan, men vi svikter når det gjelder som mest. Vi må bare ta det inn over oss, sier Tørum.

Sørlendingene leverte en god førsteomgang, og burde ha ledet 3-0 til hvilen. Christian Bolaños bommet imidlertid på straffeforsøket sitt.

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO Se straffebommen her!

Se Bolaños' håpløse straffespark

Vi følger Start:

— Det var dumt. Han var god før pause. De avgjørende øyeblikkene bikket ikke vår vei, sier Tørum.

- Veldig skuffet

Brorparten av de siste 45 minuttene tilhørte LSK, selv om Start hadde et par farligheter mot slutten av kampen.

- Vi gir bort initiativet i andreomgang. LSK får mye spillerom både offensivt og defensivt, og de er gode nok til å snu 0-2 til 3-2 , forklarer Tørum.

— Vi burde ha tatt bedre var på sjansene våre før pause. Jeg er veldig skuffet. Vi har et godt utgangspunkt, men de siste 45 minuttene taper vi dueller vi ikke skal tape, legger han til.

Statistikksenter Eliteserien:

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO Trenernes reaksjon etter kampen:

Berg og Tørum om Start-LSK

Web-TV:

— To forskjellige lag

Jesper Mathisen scoret sitt første mål i eliteserien i går. Midtstopperen, som vikarierte for en skadet Clarence Goodson, kom fra oppgaven med æren i behold.

— Jeg er i hvert fall i gang etter å ha vært ute med skade en stund, sier Mathisen.

- Hva synes du om innsatsen mot LSK?

— I førsteomgang var vi aggressive og står bra opp. I andreomgang faller vi sammen, sier Mathisen.

- Hvorfor skjer det som skjer, tror du?

— Jeg har ingen forklaring. Det føltes veldig rart der ute, og det var nesten to forskjellige lag som spilte, sier Mathisen og tenker på nivåforskjellen på Start før og etter pause.

Misforståelse

Mathisen var mye involvert i kampen. Han scoret det første, og klarte ikke å ta duellen med Bjørn B. Sigurdarson på 2-2-målet.

— Jeg og Bård (Borgersen, red.anm.) misforstår hverandre. Vi står rett ved siden av hverandre, og det er ingen som går 100 prosent i duellen, sier Mathisen.

Start har brukt denne uken til å bygge opp selvtilliten etter fadesen i Ålesund mandag. Tørum har blant annet vist video fra kampene mot Vålerenga og Rosenborg. Nå har han en jobb å gjøre før den vanskelige bortekampen mot Tromsø søndag.

VIDEO Målene Start - Lillestrøm 2-3

Start — Lillestrøm: Målene