Start hadde i dag sin siste trening før kampen mot Jerv på Levermyr i morgen. Etter økten bekreftet trener Knut Tørum at de samme spillerne som tapte 0-1 mot Tromsø i forrige serierunde får fornyet tillit.

Det vil si at Start stiller et tilnærmet toppet mannskap i førsterundekampen mot 3.-divisjonslaget fra Grimstad.

— Vi stiller med det laget vi mener har best sjanse til å slå Jerv. Det samme laget som startet kampen mot TIL , sier Tørum til fvn.no.

Les også:

Prioriterer cupen

Start røk ut i 3. runde mot Løv-Ham i fjor. Målet i år er å gå hele veien – for første gang.

- Vi tar ikke lett på det her. Vi skal levere varene vi forventer av oss selv denne uken. Slik som det ble forrige uke er blir det viktig å få et resultat i begge de neste kampene , sier Tørum.

Jerv blir første hinder på Starts vei mot en etterlengtet cupfinale.

— Det var gøyalt mot Trauma i fjor, og jeg tror det blir gøyalt i år også. Tommy Runar (tidligere Start-keeper) har lovet at det kommer over 5000 tilskuere, sier Tørum og smiler.

— Det blir en fin opplevelse, så skal vi bidra til at det blir en bra kamp. Jeg forventer at det blir tett og jevnt i starten. Jerv har et bra lag, og kommer til å selge seg dyrt, legger Tørum til.

Ess i ermet

Jesper Mathisen har slengt noen gloser i retning Runar den siste tiden. Start-stopperen er spent på hva klubbens tidligere sisteskanse har å by på i morgen.

— Etter trekningen så gikk Tommy ut og sa han hadde et ess i ermet. Jeg er spent på hva det er. Man vet aldri med Tommy, sier Mathisen og ler.

- Hva tror du om kampen?

— Jeg er det beste 3. divisjonslaget i Agder, og har et godt lag. Men det er selvsagt et lag vi skal slå, sier Mathisen.

Start (4-4-2): Kenneth Høie – Hunter Freeman, Clarence Goodson, Jesper Mathisen, Rolf Daniel Vikstøl – Christian Bolaños, Christer Kleiven, Petter Bruer Hanssen, Espen Børufsen – Mads Stokkelien, Ole Martin Årst.

PS: Geir Ludvig Fevang og Solomon Owello er ikke med i troppen mot Jerv. Duoen skal trene med Start 2 i morgen, og blir trolig med mot Kongsvinger søndag.

Video: Slik gikk det for Start i 1. runde i cupen i fjor:

Trauma — Start 2009: Høydepunkter