Fredag kveld skriver Bild at Kane gikk ut av et privatfly i München klokken 19.07 og at han nå skal gjennomføre den medisinske testen.

Det verserer også videoer på sosiale medier av Kane som går med representanter for Bayern München mens han vinker til fans utenfor.

Overgangen koster den tyske storklubben 100 millioner euro, pluss 20 millioner euro i mulige bonuser. Det skal være snakk om en kontrakt frem til 2027, ifølge Bild.

Tidlig fredag begynte det å bli sådd tvil om overgangen fra Tottenham kom til å bli noe av. Flere medier skrev at Tottenham sto i veien for Kane-overgangen.

Flyet har blitt bedt om å vente, skrev blant andre overgangsjournalisten Fabrizio Romano.

Tottenham skal ha omgjort avgjørelsen om å la Kane få grønt lys til å sette seg på flyet. Kane var på vei til Stansted, men skal nå ha kjørt tilbake til hjemmet sitt, ifølge Sky Sports’ Kaveh Solhekol.

KAPTEINEN: ...forlater skuta. Nå ser det ut til å bli Bayern München som er neste stopp. Foto: John Walton / Pa Photos / NTB

«Tottenham prøver å gjøre om avtalen», skriver Solhekol.

«Det er ikke 100 prosent enighet i Kane-overgangen. Forhandlinger om de eksakte summene pågår. (Daniel) Levy ønsker over 110 millioner pund», skriver Independent-journalist Miguel Delaney klokken 09.37.

Klokken 10.10 melder Sky Sports at Tottenham har informert kanalen om at Kane har tillatelse til å reise og at avtalen fortsatt står:

The Athletic meldte fredag at Tottenham og Bayern hadde kommet til enighet om en overgang på over én milliard kroner.

Senere meldte Sky Sports at Harry Kane hadde fått kalde føtter, men nå melder pålitelige medier i både England og Tyskland at Kane har bestemt seg for å dra til Bayern.

Dette ble meldt torsdag:

Tyske Sky skriver at Kane signerer en kontrakt til 2027 og at han håper å bli klar til lørdagens kamp mot Leipzig dersom de rekker å gjennomføre den medisinske testen fredag.

Kane har kun ett år igjen av kontrakten med Tottenham og kunne dermed forlatt klubben gratis neste sommer.

Harry Kane er tidenes toppscorer på det engelske landslaget og er på andreplass over tidenes toppscorere i Premier League. Alan Shearer har 260 mål, mens Harry Kane står med 213. Han scoret 30 mål i ligaen forrige sesong: