Solskjær kommenterte midtbanestjernens situasjon etter at Manchester United hadde tapt 2-4 for Queens Park Rangers i en treningskamp lørdag.

Det har den siste tiden kommet flere rykter om at Pogba trolig ikke forlenger med United. Paris Saint-Germain skal være svært interessert i hans signatur.

– Det pågår samtaler mellom Pauls representanter og klubbens representanter. Alt jeg har hørt er at Paul ser fram til en ny sesong, sa Solskjær lørdag ifølge Sky Sports.

Ifølge United.no uttalte også Solskjær til MUTV etter lørdagens kamp at han ikke kjenner detaljene i samtalene med Pogba, men understreket også at det «alltid er spekulasjoner» og «alltid er interesserte klubber» når det gjelder Pogba. Solskjær sa også at han forhåpentligvis fortsatt skal jobbe med Pogba.

Pogba er inne i sitt siste kontraktsår med United.

SPEKULASJONER: Solskjær legger lite vekt på spekulasjonene om at Paul Pogba kan være i ferd med å forlate United. Foto: PETER CZIBORRA / X03812

Solskjær forlenget

I forkant av lørdagens treningskamp mot QPR offentliggjorde United at Solskjær har signert en ny kontrakt med klubben. Den nye avtalen strekker seg fram til 2024.

I treningskampen mønstret nordmannen et reservepreget mannskap, men fikk raskt en scoring å juble for. Jesse Lingard sendte United foran etter bare tre minutters spill.

Deretter handlet det meste om QPR, som lørdag offentliggjorde at tidligere landslagskaptein Stefan Johansen har signert en permanent avtale med klubben.

Stefan Johansen var imidlertid ikke involvert i kampen lørdag.

– Nå vet ungene hva de må gjøre

Scoringer av Charlie Austin og Moses Odubajo, samt to fulltreffere av Lyndon Dykes, sørget for at 0-1 ble snudd til 4-1-ledelse for London-klubben.

For United ble det mager trøst at 19-åringen Anthony Elanga reduserte til 2-4 mot slutten.

Nemaja Matic var kaptein for et United med mange unggutter lørdag, og sa blant annet følgende til MUTV etter kampen, ifølge United.no:

– Vi har ikke lyst til å finne unnskyldninger for dette resultatet, vi må gjøre det bedre. Nå vet ungene hva de må gjøre i seniorfotballen.

Solskjær selv var ikke bekymret for det litt flaue resultatet.

– Dette ble imidlertid en tøff test for oss. Vi møtte et Championship-lag med både kvalitet og fysikk som vi slet med i perioder, men det er ikke så mye å bekymre seg for (dette resultatet), sa han til MUTV, ifølge United.no.