Glimts Ulrik Saltnes ble matchvinner i sluttminuttene, men kaptein Berg var likevel tydelig irritert etter kampen.

– Med en gang vi får momentum i kampen, så legger keeperen seg ned. Det gjør han i hver eneste kamp. Ikke bare mot oss. Det er vi fullt klar over og det er en del av spillet, sier Bodø/Glimt-profilen til TV 2.

To ganger den siste, hete halvtimen måtte Gunnarsson ha medisinsk hjelp.

  • 63 minutter: Saltnes var blitt byttet inn og Glimt presset. Gunnarsson la seg rett ned på en feilpasning fra hjemmelaget. Pekte på beinet og fikk hjelp av Vikings medisinske apparat. Spillet ble stoppet i nøyaktig to minutter.

  • 76 minutter: Gunnarsson hadde akkurat reddet en stor sjanse fra innbytterspissen Kasper Høgh. Keeperen plukket upresset ned et innlegg. Men ble liggende. Fikk medisinsk assistanse nok en gang. Spillet ble stoppet i ett minutt og 54 sekunder.

– Gunnarsson har enten veldig, veldig vondt, eller så er dette en ny taktisk variant, kommenterte ekspert Jesper Mathisen i TV 2s sending.

Patrik Gunnarsson svarer til TV 2 at han har slitt slitt litt med lysken den siste uken (den første episoden) og følte noe skulderen (den andre episoden).

Patrick Berg får kontant svar fra Viking-stopper Sondre Langås. Han bryr seg ikke, men viser til at fotball er kynisme.

– Vi må være smarte og ta pauser når vi trenger det. Særlig når vi springer så mye. Sånn er det dessverre. Det må de bare lære seg i stedet for å sutre, sier Langås til TV 2.

Den 23-årige islandske keeperen spilte uten synlige problemer resten av kampen.

Viking-trener Morten Jensen benekter ikke at Viking prøvde å stykke opp kampen, i tillegg til å få opp temperaturen hos hjemmelagets spillere.

Glimt-trener Kjetil Knutsen mener den regjerende seriemesteren må takle at motstanderen tyr til forskjellige virkemidler, og at laget må håndtere det motstanderne legger opp til.

Kampen ble dømt av Espen Eskås med flere kamper i Champions League denne sesongen. Han delte ut fem gule kort. Ingen av dem til Patrik Gunnarsson.