For amerikaneren re-debuterte på hjemmebane med 0–1-tap for Brann før laget hans spilte 1–1 mot Aalesund på bortebane og gikk på nok et 0–1-tap mot Tromsø på eget gress.

Da HamKam gjestet Nadderud i en utsatt kamp onsdag, valset Bradleys mannskap over Hamar-laget med hele 5–2. Dette var Stabæks første seier siden hjemmekampen mot Vålerenga 29. mai.

– Uvant, kommenterer målmaskinen Mushaga Bakenga overfor TV 2.

Dermed har Stabæk 20 poeng på 15.-plass på tabellen - ett poeng bak Haugesund og Sandefjord på kvalikplass og trygg plass.

BLÅ JUBEL: Stabæk feirer Curtis Edwards’ 5–1-scoring. Foto: Javad Parsa / NTB

Nikolas Walstad hamret hjemmelaget i ledelsen etter et kvarter før Mushaga Bakenga la på til 2–0 kvarteret senere. Deretter reduserte John Olav Norheim for HamKam etter et hjørnespark.

Like før pause ble Vegard Kongsro utvist etter å ha gått inn med knotter i en duell med Rasmus Eggen Vinge, og det tok kort tid før Bakenga økte ledelsen til 3–1 i andre omgang.

Nicolai Næss satte inn vertenes fjerde for kvelden med en suser fra distanse, og Curtis Edwards satte inn 5–1 25 minutter før slutt.

Morten Bjørlo reduserte med ti minutter igjen å spille, og det endte 5–2.