Det bekrefter Sevilla på Twitter.

32-åringen har stått uten klubb siden 30. juni, men har nå signert en toårskontrakt med Sevilla.

Sevilla kom på 11.-plass i den spanske toppdivisjonen forrige sesong og slo José Mourinhos Roma i Europa League-finalen.

Nyland har tidligere spilt i blant annet RB Salzburg, Reading, Bournemouth, Aston Villa og Molde. Han har 46 landskamper og har vært Ståle Solbakkens mest brukte keeper siden han overtok som landslagssjef i 2020.

Etter det VG kjenner til har Nyland hatt en rekke tilbud denne sommeren. Leipzig er blant klubbene som har forsøkt å bevare målvaktens tjenester.

Også belgiske Club Brugge, som trenes av Ronny Deila, er blant klubbene som har vist sin interesse. Nylands tidligere klubb Molde skal også ha gitt et stående tilbud.

Keeperen fra Volda har vært Ståle Solbakkens foretrukne keeper på landslaget, men landslagssjefen har vært klar på at han ønsket en bedre kamphverdag for keeperen.

I Tyskland har Nyland som regel sittet på benken. Han fikk to kamper i Bundesliga og én kamp i den tyske cupen forrige sesong.

Sevilla solgte nettopp det som var førstekeeperen deres, Youssouf Bounou, til Saudi-Arabia. Det er ventet at Marko Dmitrović rykker opp fra andrekeeper til førstevalg, og at Nyland igjen må belage seg på å være andrefiolin med mange minutter på benken.